Windows 10: Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam
Discus and support Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam in Windows 10 Gaming to solve the problem; Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ilona Szabó1, Dec 6, 2024.
Thema:
Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam
Loading...
-
Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam - Similar Threads - Hogy tudom törölni
-
Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam
in Windows 10 Network and SharingHogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam: Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!... -
in Windows 10 Software and AppsHogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam: Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!... -
Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást
in Windows 10 GamingNem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9 -
in Windows 10 Software and AppsNem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9 -
in Windows 10 CustomizationNem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9 -
Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.
in Windows 10 GamingMemóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos... -
Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.
in Windows 10 Software and AppsMemóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos... -
Boot és frissítési problémák
in Windows 10 Software and AppsBoot és frissítési problémák: Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert telepítettem dual boot indítással grub. A Windows eleve UEFI telepítő volt. Ez kifogástalanul működött négy hónapon át. Azonban... -
Boot és frissítési problémák
in Windows 10 Installation and UpgradeBoot és frissítési problémák: Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert telepítettem dual boot indítással grub. A Windows eleve UEFI telepítő volt. Ez kifogástalanul működött négy hónapon át. Azonban...