Windows 10: Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...

Discus and support Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i kako? Hvala!... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Lj S1, Jan 7, 2023.

1. Lj S1 Win User

Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...

Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i kako? Hvala!

:)

Lj S1, Jan 7, 2023

2. zasto nema na popisu telefonskih brojeva Srbija da bih koristio sms preko Pc-ija

zasto nema na popisu telefonskih brojeva Srbija da bih koristio novu aplikaciju za sms poruke preko pc-ija?

stevopaunovic, Jan 7, 2023
  3. zasto ne mogu da istaliram webcam,logitechquviccam E3500,skype ne moze da je pronadje???

<Original title: Instalacijawebcam>

zasto ne mogu da istaliram webcam,logitechquviccam E3500,skype ne moze da je pronadje???

georgijekljajic, Jan 7, 2023
  4. Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...

bluetooth

Imam sony ericsson mobilni w810i povezan bluetoothom sa laptopom i mogu da sa laptopa saljem slike na mobilni ali ne i sa mobilnog na laptop ne znam kako i zasto je doslo do te vrste prekida veze. Mozete li mi pomoci kako da ponovo vratim tu vezu da mogu
    preko bluetootha da saljem slike sa mobilnog na laptop model Dell N5050 unapred hvala.

VladimirDzelebdzic, Jan 7, 2023
Thema:

Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...

Loading...
  1. Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i... - Similar Threads - Hteo bih koristim

2. Alterar da nascimento da Conta Microsoft

in Windows 10 Gaming
    Alterar da nascimento da Conta Microsoft: Ola comprei um notebook Samsung, no momento de ativar a conta eu acabei deixar com o ano 2023 e agora não estou conseguindo acessar poderiam me passar uma dica de como alterar a data no meu perfil....
  3. Alterar da nascimento da Conta Microsoft

in Windows 10 Software and Apps
    Alterar da nascimento da Conta Microsoft: Ola comprei um notebook Samsung, no momento de ativar a conta eu acabei deixar com o ano 2023 e agora não estou conseguindo acessar poderiam me passar uma dica de como alterar a data no meu perfil....
  4. Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...

in Windows 10 Network and Sharing
    Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...: Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i kako? Hvala! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hteo-bih-da-koristim-yettel-ruter-u-inostranstvu/bd5c9b87-b6fb-4171-bb4d-2afc25fc115d
  5. Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...

Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...: Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i kako? Hvala! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hteo-bih-da-koristim-yettel-ruter-u-inostranstvu/bd5c9b87-b6fb-4171-bb4d-2afc25fc115d
  6. Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...

in Windows 10 Drivers and Hardware
  7. DA-100 exam

in Windows 10 Gaming
    DA-100 exam: I have applied DA-100 on 2021 but i failed to attempt due to sudden stroke i was hospitalized now i want to write DA-100 can i write 2 times again or i have only one attempt please reply me ASAP...
  8. DA-100 exam

DA-100 exam: I have applied DA-100 on 2021 but i failed to attempt due to sudden stroke i was hospitalized now i want to write DA-100 can i write 2 times again or i have only one attempt please reply me ASAP...
  9. Microsoft Edge je zatvorio sve prozore i tabove kazu da je windows to naredio?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Microsoft Edge je zatvorio sve prozore i tabove kazu da je windows to naredio?: Nemam vise otvorenih prozoras i tabova na Microsoft Edge, kazu da ih je windows zatvorio. Molim vas vratite kako je bilo jer imam jako bitnih informacija,unapred hvala na razumevanju....
  10. zasto nema na popisu telefonskih brojeva Srbija da bih koristio sms preko Pc-ija

zasto nema na popisu telefonskih brojeva Srbija da bih koristio sms preko Pc-ija: zasto nema na popisu telefonskih brojeva Srbija da bih koristio novu aplikaciju za sms poruke preko pc-ija? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/zasto-nema-na-popisu-telefonskih-brojeva-srbija-da/62913879-02f5-4407-bd63-5c5d7e6b10f9