Windows 10: היי שלום יש לי את האפליקציה של התמונות ואכן יש איתה תקלות ובאגים מסוים אבקש את עזרתכם בנושא

Discus and support היי שלום יש לי את האפליקציה של התמונות ואכן יש איתה תקלות ובאגים מסוים אבקש את עזרתכם בנושא in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; למיקרוספט תמיכה תכנית יש תקלה באפליקציה אם תוכלו לעזור לי איני מצליח לגשת להגדרות האפליקציה כמובן לערוך את התמונה ועוד מדובר בתקלה שהתחילה היום... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by יקיר יעקובוביץ, Nov 23, 2024.

1. היי שלום יש לי את האפליקציה של התמונות ואכן יש איתה תקלות ובאגים מסוים אבקש את עזרתכם בנושא

למיקרוספט תמיכה תכנית יש תקלה באפליקציה אם תוכלו לעזור לי איני מצליח לגשת להגדרות האפליקציה כמובן לערוך את התמונה ועוד מדובר בתקלה שהתחילה היום 23/11/2024

:)

יקיר יעקובוביץ, Nov 23, 2024
Thema:

היי שלום יש לי את האפליקציה של התמונות ואכן יש איתה תקלות ובאגים מסוים אבקש את עזרתכם בנושא

Loading...
  1. היי שלום יש לי את האפליקציה של התמונות ואכן יש איתה תקלות ובאגים מסוים אבקש את עזרתכם בנושא - Similar Threads - היי שלום יש

2. שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה

in Windows 10 Gaming
    שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה: שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה איך אפשר למנוע זאת תודהHello, I have a computer in an organization with several users whose profiles are deleted for no reason. How can this be prevented? Thanks...
  3. שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה

in Windows 10 Software and Apps
    שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה: שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה איך אפשר למנוע זאת תודהHello, I have a computer in an organization with several users whose profiles are deleted for no reason. How can this be prevented? Thanks...
  4. היי שלום יש לי את האפליקציה של התמונות ואכן יש איתה תקלות ובאגים מסוים אבקש את עזרתכם בנושא

in Windows 10 Gaming
    היי שלום יש לי את האפליקציה של התמונות ואכן יש איתה תקלות ובאגים מסוים אבקש את עזרתכם בנושא: למיקרוספט תמיכה תכנית יש תקלה באפליקציה אם תוכלו לעזור לי איני מצליח לגשת להגדרות האפליקציה כמובן לערוך את התמונה ועוד מדובר בתקלה שהתחילה היום 23/11/2024...
  5. אני לא מצליח לשנות את מקשי הפונקציה - ctrl - fn, אשמח למי שיוכל לעזור לי

in Windows 10 Gaming
    אני לא מצליח לשנות את מקשי הפונקציה - ctrl - fn, אשמח למי שיוכל לעזור לי: איך אפשר לשנות את מקשי הפונקציה ctrl - fn?באתר של לנובו הציעו לי 3 אפשרויות, ואף אחת מתוכם לא רלוונטית עבורי,[אפשרות אחת דרך תפריט ביוס, ואין לי את התפריט המוצג, עוד אפשרות דרך לנובו וינטג', וגם שם אין את התפריט המוצג]תודה רבה!...
  6. אני לא מצליח לשנות את מקשי הפונקציה - ctrl - fn, אשמח למי שיוכל לעזור לי

אני לא מצליח לשנות את מקשי הפונקציה - ctrl - fn, אשמח למי שיוכל לעזור לי: איך אפשר לשנות את מקשי הפונקציה ctrl - fn?באתר של לנובו הציעו לי 3 אפשרויות, ואף אחת מתוכם לא רלוונטית עבורי,[אפשרות אחת דרך תפריט ביוס, ואין לי את התפריט המוצג, עוד אפשרות דרך לנובו וינטג', וגם שם אין את התפריט המוצג]תודה רבה!...
  7. ‏ושחזר בקשה לשחזר לי את כל התמונות

in Windows 10 Gaming
    ‏ושחזר בקשה לשחזר לי את כל התמונות: ‏אני רוצה לשחזר כל התמונות https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D7%95%D7%A9%D7%97%D7%96%D7%A8/3af6d2ad-db1b-4c9d-8767-0f0c70e854fd
  8. ‏ושחזר בקשה לשחזר לי את כל התמונות

‏ושחזר בקשה לשחזר לי את כל התמונות: ‏אני רוצה לשחזר כל התמונות https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D7%95%D7%A9%D7%97%D7%96%D7%A8/3af6d2ad-db1b-4c9d-8767-0f0c70e854fd
  9. ‏ושחזר בקשה לשחזר לי את כל התמונות

in Windows 10 Installation and Upgrade
  10. במחשב להגדרות microsoftאני לא מצליח לחבר את המשתמש ה

in Windows Hello & Lockscreen
    במחשב להגדרות microsoftאני לא מצליח לחבר את המשתמש ה: במחשב להגדרות microsoftאני לא מצליח לחבר את המשתמש ה https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/e9758b8f-b1cf-4ad8-ae4a-84b9e6c534e8