Windows 10: I can't upgrade Windows 11 //Windows 11 Yapamıyorum.
Discus and support I can't upgrade Windows 11 //Windows 11 Yapamıyorum. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by CemKıran, Dec 17, 2021.
Thema:
I can't upgrade Windows 11 //Windows 11 Yapamıyorum.
Loading...
-
I can't upgrade Windows 11 //Windows 11 Yapamıyorum. - Similar Threads - can't upgrade Yapamıyorum
-
I can't upgrade to windows 11
in Windows 10 GamingI can't upgrade to windows 11: so i can't upgrade to windows 11 even tho i have all the required hardware requirements. can someone help https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/i-cant-upgrade-to-windows-11/1b35e3e2-efdb-49fa-8233-f85b8d1e7d18 -
in Windows 10 Software and AppsI can't upgrade to windows 11: so i can't upgrade to windows 11 even tho i have all the required hardware requirements. can someone help https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/i-cant-upgrade-to-windows-11/1b35e3e2-efdb-49fa-8233-f85b8d1e7d18 -
in Windows 10 Installation and UpgradeI can't upgrade to windows 11: so i can't upgrade to windows 11 even tho i have all the required hardware requirements. can someone help https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/i-cant-upgrade-to-windows-11/1b35e3e2-efdb-49fa-8233-f85b8d1e7d18 -
Can't upgrade to windows 11.
in Windows 10 Installation and UpgradeCan't upgrade to windows 11.: I can't upgrade to windows 11.I downloaded the PC Health check app and everything is compatible, just not the cpu. My cpu: IntelR CoreTM i3-7020U CPU @ 2.30GHz 2.30 GHzAnybody else having this problem? Really hope windows 11 can ge to us soon.... -
in Windows 10 GamingI can't upgrade Windows 11 //Windows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl... -
in Windows 10 Installation and UpgradeI can't upgrade Windows 11 //Windows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl... -
Windows 11 Yapamıyorum.
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl... -
Windows 11 Yapamıyorum.
in Windows 10 GamingWindows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl... -
Windows 11 Yapamıyorum.
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl...