Windows 10: Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika
Discus and support Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień,... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by MasterBLB, Oct 20, 2023.
Thema:
Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika
Loading...
-
Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika - Similar Threads - Ikona aplikacji Discord
-
in Windows 10 GamingIkona aplikacji Discord na pasku zadań znika: Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień, którą ustawiłem w opcjach aby była pokazywana zawsze, przestawia się w tryb wyłączony. Jak wymusić zachowanie aby system nie... -
in Windows 10 CustomizationIkona aplikacji Discord na pasku zadań znika: Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień, którą ustawiłem w opcjach aby była pokazywana zawsze, przestawia się w tryb wyłączony. Jak wymusić zachowanie aby system nie... -
Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań
in Windows 10 GamingNieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o... -
in Windows 10 Software and AppsNieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o... -
in Windows 10 CustomizationNieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o... -
Microsoft Store - koupený produkt a ikona na ploše
in Windows 10 GamingMicrosoft Store - koupený produkt a ikona na ploše: Koupil jsem na Microsoft Store produkt PDF Converter For Office. Vše funguje perfektně, ale nemohu spouštěcí ikonu získat na plochu. Je-li to možné, předem děkuji za radu.... -
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft Store - koupený produkt a ikona na ploše: Koupil jsem na Microsoft Store produkt PDF Converter For Office. Vše funguje perfektně, ale nemohu spouštěcí ikonu získat na plochu. Je-li to možné, předem děkuji za radu.... -
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft Store - koupený produkt a ikona na ploše: Koupil jsem na Microsoft Store produkt PDF Converter For Office. Vše funguje perfektně, ale nemohu spouštěcí ikonu získat na plochu. Je-li to možné, předem děkuji za radu.... -
Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku
in Windows 10 CustomizationEdge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku: Cześć, przy używaniu edge 91.0.864.59 , przy przełączaniu się między folderami. pdf itp. szybko klikam na edge i na zakładkę jakieś strony i ona się otwiera w NOWYM oknie. Wystarczy lekko przytrzymać i ruszyć kursorem zakładkę i ona odrywa się od **** do nowego okna.Jak to...