Windows 10: İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI

Discus and support İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Windowsum son zamanlar yavaşlamıştı bunun için bazı uygulamaların otomatik başlamasını kapattım. Yeniden başlatınca İNNACESİBLE BOOT DEVİCE hatası... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Sadiq Şahmuradliy, Mar 3, 2022.

1. İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI

Windowsum son zamanlar yavaşlamıştı bunun için bazı uygulamaların otomatik başlamasını kapattım. Yeniden başlatınca İNNACESİBLE BOOT DEVİCE hatası verdi. Kendim onarmaya çalışdım ama yapamadım. Daha kötüsü format atmak istedim ama Windows hesabımın parolasını istedi. Unuttuğum için telefondan değiştim düşündüm ki, bilgisayarda da değişir. Ama olmadı bilgisayar yine eski parolanı istedi. Şimdi hiçbirşey yapamıyorum. Yardım eder misiniz?

:)

Sadiq Şahmuradliy, Mar 3, 2022

2. Bluetooth keyboard not connecting after latest Windows Update

Hello Monika,

To better assist you, I'd like to know the following:

• What is the exact make and model of your BLE device?
    • Have you tried to un-pair and re-pair your BLE device to your computer?
    • Have you tried performing the steps suggested from the article given by
      Marque Lor
      in this thread?

Hope to hear from you soon.

Regards.

Melchizedek Qui, Mar 3, 2022
  3. MyiDevice Win User
    Edge Dev

That's what I've already tried but I don't get the Dev browser in the list, while I have it in my PC, except Internet Explorer. Please suggest some other solution!

MyiDevice, Mar 3, 2022
  4. GNJha Win User

İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI

Boot Process

Hi,

Please suggest me a link that can explain the boot process step by step of ...

• Windows 7,
    • Windows 8.1,
    • Windows 10,
    • Windows Server 2008 R2 and
    • Windows Server 2012 R2

With Regards

InTech

GNJha, Mar 3, 2022
Thema:

İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI

Loading...
  1. İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI - Similar Threads - İNNACESİBLE BOOT DEVİCE

2. Windows aktiflestirme hatasi ?

in Windows 10 Gaming
    Windows aktiflestirme hatasi ?: Hi Dear Community,My windows is a genuine stock windows that came with the laptop. I bought it brand new in a sealed box from one of the biggest suppliers in Australia. What are your suggestions for solving this problem?Also why was the previous topic I opened closed?Thanks....
  3. Windows aktiflestirme hatasi ?

in Windows 10 Software and Apps
    Windows aktiflestirme hatasi ?: Hi Dear Community,My windows is a genuine stock windows that came with the laptop. I bought it brand new in a sealed box from one of the biggest suppliers in Australia. What are your suggestions for solving this problem?Also why was the previous topic I opened closed?Thanks....
  4. MAVİ EKRAN HATASI

in Windows 10 Gaming
    MAVİ EKRAN HATASI: 3 kere bilgisayarım çöktü sorunun ne olduğunu anlamıyorum dmp'den aldıklarımı buraya atıcam bakarsınız KEY_VALUES_STRING: 1 Key : Analysis.Elapsed.mSec Value: 33 Key : Analysis.IO.Other.Mb Value: 0 Key : Analysis.IO.Read.Mb Value: 0 Key : Analysis.IO.Write.Mb Value: 0 Key :...
  5. MAVİ EKRAN HATASI

MAVİ EKRAN HATASI: 3 kere bilgisayarım çöktü sorunun ne olduğunu anlamıyorum dmp'den aldıklarımı buraya atıcam bakarsınız KEY_VALUES_STRING: 1 Key : Analysis.Elapsed.mSec Value: 33 Key : Analysis.IO.Other.Mb Value: 0 Key : Analysis.IO.Read.Mb Value: 0 Key : Analysis.IO.Write.Mb Value: 0 Key :...
  6. İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI

in Windows 10 Gaming
    İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI: Windowsum son zamanlar yavaşlamıştı bunun için bazı uygulamaların otomatik başlamasını kapattım. Yeniden başlatınca İNNACESİBLE BOOT DEVİCE hatası verdi. Kendim onarmaya çalışdım ama yapamadım. Daha kötüsü format atmak istedim ama Windows hesabımın parolasını istedi....
  7. İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI

İNNACESİBLE BOOT DEVİCE HATASI: Windowsum son zamanlar yavaşlamıştı bunun için bazı uygulamaların otomatik başlamasını kapattım. Yeniden başlatınca İNNACESİBLE BOOT DEVİCE hatası verdi. Kendim onarmaya çalışdım ama yapamadım. Daha kötüsü format atmak istedim ama Windows hesabımın parolasını istedi....
  8. LiveKernelEvent Kod: 144 Parametre ERROR (HATASI)

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    LiveKernelEvent Kod: 144 Parametre ERROR (HATASI): Kaynak , Windows Özet Donanım hatası Tarih 2. 3. 2019 11:44 makarnalık Bildirilmedi Açıklama Donanımınızdaki bir sorun giderme düzgün çalışmayı durdurma nedeni oldu. Sorun imzası Sorun Olay Adı: LiveKernelEvent Kod: 144 Parametre 1: 3003 Parametre 2: ffff800253aca6c0...
  9. bilgisayar oyun hatasi

in Windows 10 Gaming
    bilgisayar oyun hatasi: assassin's creed unity oyunu açarken 0xc00000142 hatası alıyorum internetten araştırdım hatanın nasıl düzleltileceğini bulamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-oyun-hatasi/7448307f-d9c6-409a-befa-86e626519839
  10. File:\Boot\BCD - Error code : 0xc00000e9 HATASI

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    File:\Boot\BCD - Error code : 0xc00000e9 HATASI: Bilgisayar Açılımı Uyarıyı Veriyor Format Atmadan Sorunun Bir Çözümü Varmı? Teşekkür Ederim. Bilgisayarınıza bağlı bir aygıtla ilgili bir sorun oluştu Beklenmeyen bir G / Ç hatası oluştu. Dosya: \ Boot \ BCD Hata kodu: 0xc00000e9 Bu sorun çıkarılabilir bir depolama...