Windows 10: instalacja win 10 64 bity
Discus and support instalacja win 10 64 bity in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Mam zainstalowany najnowszy win 10 32 bitowy,chciałbym zainstalować win 10 64 bitowy,pamięć ram 3 GB dysk SSD, procesor 64. Proszę o w miarę dokładną... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Czeslaw077, Feb 24, 2019.
Thema:
instalacja win 10 64 bity
Loading...
-
instalacja win 10 64 bity - Similar Threads - instalacja bity
-
problem z instalacja win longhorn
in Windows 10 Gamingproblem z instalacja win longhorn: Hej mam problem z instalacją win longhorn bo normal ten ekran gdzie jest instal windows longhorn dziala ale kiedy chce zainstalowac to sie nie chce uruchomic wiem ze wsparcie zostalo zakonczone ale jestem fanem starych windows pls pomozcie... -
problem z instalacja win longhorn
in Windows 10 Software and Appsproblem z instalacja win longhorn: Hej mam problem z instalacją win longhorn bo normal ten ekran gdzie jest instal windows longhorn dziala ale kiedy chce zainstalowac to sie nie chce uruchomic wiem ze wsparcie zostalo zakonczone ale jestem fanem starych windows pls pomozcie... -
mam 64 bity ale aplikacje 64 bit nie działają
in Windows 10 Installation and Upgrademam 64 bity ale aplikacje 64 bit nie działają: nię moge odpalić aplikacji 64 bit a mam 64 bit https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mam-64-bity-ale-aplikacje-64-bit-nie/fb978803-79b9-4ba9-b49e-142132fca797 -
instalacja aktulizacji Insider Preview
in Windows 10 Installation and Upgradeinstalacja aktulizacji Insider Preview: PL Więc tak chciałem zaktulizować windows 10 do wersji 19h1 insider preview ale nie mogę z powodu że wyskakuję info. odnośnie tego że "Mimo rejestracji w Insider preview nie można zainstalować aktulizacji i że nie jest uprawnione do instalacji tej kompilacji" proszę o... -
6 bit/8 biti
in Windows 10 Customization6 bit/8 biti: So I recently just bought a new laptop and I've noticed on my new laptop the color is more darker and yellowish compared to my last laptop so I noticed that my old one was 8bit and my new one is 6bit Old [ATTACH] New [ATTACH] not really a computer techy person or have...