Windows 10: İsimsiz uygulama

Discus and support İsimsiz uygulama in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; [ATTACH]Bilgisayarı her kapattığımda bu uygulama ortaya çıkıyor ve rahatsız ediyor nedir bu uygulama ?üstteki adı olmayan simgesi olan... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Brukerr, Jan 3, 2021.

1. Brukerr Win User

İsimsiz uygulama

İsimsiz uygulama 077d3afb-2ec5-48ce-a2c5-103e65ba7bf2?upload=true.jpg Bilgisayarı her kapattığımda bu uygulama ortaya çıkıyor ve rahatsız ediyor nedir bu uygulama ?üstteki adı olmayan simgesi olan

:)

Brukerr, Jan 3, 2021

2. uyumsuz uygulama

tencent gaming buddy diye bir purogram var anca odada acınca oyun yukleme yeri geliyor özür dilerim yukleme başarısız oldu diyor ki uyumluluk sorunuunu acınca 2 tane uyumsuz uygulama algılandı diyor bitürlü düzeltemedim
    lütfen yardım edin: (((helpp

yuşaşafak, Jan 3, 2021
  3. What does the error code c101b000 represent?

allah askına onu da ben mi yapıcam.

OzhanCevik, Jan 3, 2021
  4. İsimsiz uygulama

My explorer.exe keeps crashing when I click specific areas.

Hello all,

Some of my clients under domain started crashing after clicking specific buttons. For example when i click Devices and Printers under Control Panel, all windows crashes and i return to desktop screen. And specifaclly print button in webpages.

This is the log I've seen in Event Viewer.

Hatalı uygulama adı: wmiprvse.exe, sürüm: 10.0.14393.2155, zaman damgası: 0x5a9e25d8

Hatalı modül adı: WINSPOOL.DRV, sürüm: 10.0.14393.3595, zaman damgası: 0x5e6afb6d

Özel durum kodu: 0xc0000005

Hata uzaklığı 0x00000000000044fe

Hatalı işlem kimliği: 0x1b0c

Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d603613c335bd2

Hatalı uygulama yolu: C:\Windows\system32\wbem\wmiprvse.exe

Hatalı modül yolu: C:\Windows\SYSTEM32\WINSPOOL.DRV

Rapor kimliği: 0b20b354-07e5-4f4e-b384-8e42a1cfde93

Hatalı paket tam adı:

Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Ramazan Çetinkaya_365, Jan 3, 2021
Thema:

İsimsiz uygulama

Loading...
  1. İsimsiz uygulama - Similar Threads - İsimsiz uygulama

2. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

in Windows 10 Gaming
    windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3
  3. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

in Windows 10 Software and Apps
    windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3
  4. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

in Windows 10 Customization
  5. uygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading

in Windows 10 Gaming
    uygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading: Türkçe Versiyon:Bilgisayarımı açtığımda bazı logolar beyaz simgelerle değişmişti. Bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak sorun düzelmedi.Aşağıdaki komutları çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı:powershellKopyalaDüzenlesfc /scannowDISM /Online /Cleanup-Image...
  6. uygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading

uygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading: Türkçe Versiyon:Bilgisayarımı açtığımda bazı logolar beyaz simgelerle değişmişti. Bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak sorun düzelmedi.Aşağıdaki komutları çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı:powershellKopyalaDüzenlesfc /scannowDISM /Online /Cleanup-Image...
  7. uygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  8. Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.

in Windows 10 Gaming
    Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin....
  9. Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.

Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin....
  10. Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.

in Microsoft Windows 10 Store