Windows 10: İsimsiz uygulama
Discus and support İsimsiz uygulama in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; [ATTACH]Bilgisayarı her kapattığımda bu uygulama ortaya çıkıyor ve rahatsız ediyor nedir bu uygulama ?üstteki adı olmayan simgesi olan... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Brukerr, Jan 3, 2021.
Thema:
İsimsiz uygulama
Loading...
-
İsimsiz uygulama - Similar Threads - İsimsiz uygulama
-
windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...
in Windows 10 Gamingwindows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3 -
windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...
in Windows 10 Software and Appswindows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3 -
in Windows 10 Customizationwindows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3 -
uygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading
in Windows 10 Gaminguygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading: Türkçe Versiyon:Bilgisayarımı açtığımda bazı logolar beyaz simgelerle değişmişti. Bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak sorun düzelmedi.Aşağıdaki komutları çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı:powershellKopyalaDüzenlesfc /scannowDISM /Online /Cleanup-Image... -
in Windows 10 Software and Appsuygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading: Türkçe Versiyon:Bilgisayarımı açtığımda bazı logolar beyaz simgelerle değişmişti. Bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak sorun düzelmedi.Aşağıdaki komutları çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı:powershellKopyalaDüzenlesfc /scannowDISM /Online /Cleanup-Image... -
in Windows 10 BSOD Crashes and Debugginguygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading: Türkçe Versiyon:Bilgisayarımı açtığımda bazı logolar beyaz simgelerle değişmişti. Bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak sorun düzelmedi.Aşağıdaki komutları çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı:powershellKopyalaDüzenlesfc /scannowDISM /Online /Cleanup-Image... -
Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.
in Windows 10 GamingMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin....