Windows 10: istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para...

Discus and support istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para iadesinin yapılmasını istiyorum.Nasıl bu sorunu çözeriz?... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ersan kahraman, Jul 9, 2024.

1. istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para...

istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para iadesinin yapılmasını istiyorum.Nasıl bu sorunu çözeriz?

:)

ersan kahraman, Jul 9, 2024
  2. 666Tamer Win User

Sipariş sorunum

evet Oyunları satın aldığım microsoft hesabıyla aynı microsoft hesabında oturum açıyorum ve oyun için para iyadesi talebi etmek istemiyorum sadece oyun satın alığım bilgiyi ve tarih bulmak istiyorum

666Tamer, Jul 9, 2024
  3. Gereksiz para çekimi

Microsoft Store'a ilk kez kredi kartımı kaydettim ve iki tane 6 TL olmak üzere toplam 12 TL para çekildi. Bu parayı doğrulama için çektiğiniz biliyorum ve benim o paranın iadesini almak için bekleyecek 1-2 ayım yok bir oyun alacağım ve çektiğiniz para
    yüzünden alamıyorum! Eğer indirim kaçarsa hepsi sizin suçunuz HEMEN IADE ISTIYORUM!

KuzeyCikrikci, Jul 9, 2024
  4. asli.yk Win User

istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para...

Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı mağazada bulamıyorum

Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve mağazada bulamıyorum.

İki günde bir tarayıcıda sorun yaşıyorum.Uygulamayı yüklemek istiyorum ve ben mağazada bulamıyorum. neden? Uygulama neden mağazada yok? Birisi uygulamayı nasıl yükleyebilir?

asli.yk, Jul 9, 2024
Thema:

istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para...

Loading...
  1. istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para... - Similar Threads - istegim dışında microsoft

2. belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metni seçmek için...

in Windows 10 Gaming
    belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metni seçmek için...: belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metine tıkladıktan sonra metni seçmek için farenin tuşunu basılı tutup sürüklemekyaptım ama olmadı bir etkinleştirmesi falan mı var acaba?...
  3. belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metni seçmek için...

in Windows 10 Software and Apps
    belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metni seçmek için...: belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metine tıkladıktan sonra metni seçmek için farenin tuşunu basılı tutup sürüklemekyaptım ama olmadı bir etkinleştirmesi falan mı var acaba?...
  4. istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para...

in Windows 10 Gaming
    istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para...: istegim dışında microsoft 365 aile paketine abone yapıldım.İptal etmek istiyorum ve para iadesinin yapılmasını istiyorum.Nasıl bu sorunu çözeriz?...
  5. Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...

in Windows 10 Gaming
    Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...: Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve mağazada bulamıyorum.İki günde bir tarayıcıda sorun yaşıyorum.Uygulamayı yüklemek istiyorum ve ben mağazada bulamıyorum. neden? Uygulama neden mağazada yok? Birisi uygulamayı nasıl yükleyebilir?...
  6. Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...

Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum, tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve uygulamayı...: Anghami uygulamasını yüklemek istiyorum tarayıcıyı kullanmak istemiyorum ve mağazada bulamıyorum.İki günde bir tarayıcıda sorun yaşıyorum.Uygulamayı yüklemek istiyorum ve ben mağazada bulamıyorum. neden? Uygulama neden mağazada yok? Birisi uygulamayı nasıl yükleyebilir?...
  7. Windows 11 yüklemeyi iptal etme

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 yüklemeyi iptal etme: Windows 10 kullanıyorum geçmek için kararsızdım indirme tuşuna bastım ve başladı şimdi ise vazgeçtim ama indirmeye devam ediyo iptal etme tuşu da yok yüklemeden acil yardımcı olabilir misiniz...
  8. Windows 11 yüklemeyi iptal etme

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Windows 11 yüklemeyi iptal etme: Windows 10 kullanıyorum geçmek için kararsızdım indirme tuşuna bastım ve başladı şimdi ise vazgeçtim ama indirmeye devam ediyo iptal etme tuşu da yok yüklemeden acil yardımcı olabilir misiniz...
  9. microsoft store ve ayarlar

in Microsoft Windows 10 Store
    microsoft store ve ayarlar: güncelleştirmeleri yaptım cihazımı yeniden başlattım ekran geldiğinde ise NVIDIA DENETİM MASASI BULUNAMADI indirmek için tıklayın tarzında bie şey geldi bastım ve beni microsoft store ye yönlendirdi yüklemeye çalıştığında ise hata çıktı önüme, yanında ayrıntılara bak...
  10. windows m,ail disappearing emails

windows m,ail disappearing emails: Why do emails I have moved into folders (for saving) seem to disappear on windows mail. I save all emails that I may need to refer to in the future but they have gone....