Windows 10: Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się...

Discus and support Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam Mógłbym prosić o pomoc strasznie mnie urytuje te wpisywanie pinu lub hasła podczas uruchamiania komputera lub kiedy sie wyloguje z braku... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by lupa44, Apr 28, 2024.

1. lupa44 Win User

Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się...

Witam Mógłbym prosić o pomoc strasznie mnie urytuje te wpisywanie pinu lub hasła podczas uruchamiania komputera lub kiedy sie wyloguje z braku aktywności to chce żeby logowało mnie jednym kliknieciem 'zaloguj się' a podczas uruchamiania komputera automatycznie logowało się , bez zmiany na konto lokalne bo chce byc zalogowany moim kontem microsoft, wcześniej tak miałem bo o ile pamiętam znalazłem poradnik do tego co grzebało się coś w rejestrze i to działało będąc zalogowany na konto microsoft ale niestety nie umiałem znaleść tego poradnika i musiałem zrobić format komputera prz

:)

lupa44, Apr 28, 2024
  2. Radek_W Win User

Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

Witam. Mam podłączone dwa monitory. Ten który chciałbym aby był głównym dołączyłem później jako drugi. Pracuję i bawię się na ustawieniu rozszerz. Ustawiłem wszystko jak należy. Nowszy monitor jest tym domyślnym, ustawione są odpowiednie strony, na nim startuje system, itd. Problem polega na tym, że to w dalszym ciągu jest to monitor nr.2. Jeśli przełączę ustawienia na "tylko ekran komputera" pozostaje jedynie monitor nr. 1. Aplikacje czy gry włączają się na ekranie komputera czyli monitorze 1. Odłączyłem monitor 1 i uruchomiłem ponownie, tak aby podczas rozruchu wykrywał jeden monitor. Wszystko ok, podłączam monitor nr 1 i nagle główny wznów staje się dwójką a jedynka ekranem komputera. Panel sterowania nvidia pobiera dane z systemu więc tam również nie da się zmienić tych ustawień. Zastanawiam się, czy będę zmuszony postawić system na czystko z jednym monitorem czy istnieje jakaś metoda zmiany ustawień ekranu komputera? Gdyby chodziło o laptop to by mnie nie dziwiło ale desktop? Może ktoś rozwikła taki problem, albo ma pomysł jak tego dokonać ?

Radek_W, Apr 28, 2024
  3. Gegoo . Win User
    jak si změnit jméno na zamykací obrazovce

jak si změnit jméno na zamykací obrazovce

Gegoo ., Apr 28, 2024
  4. Maria_S_ Win User

Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się...

Informacje na temat telefonu i komputera podczas zgłaszania problemu dot. programu Nokia Suite

Szanowni Uczestnicy forum!

Będziemy wdzięczni, jeśli podczas zgłaszania problemów związanych z programem Nokia Suite będziecie podawać pełne informacje na temat swojego telefonu i systemu operacyjnego komputera. W większości przypadków uczestnicy naszego forum opisują problemy bardzo
    zwięźle i potrzebne są dalsze wyjaśnienia. Podanie szczegółowych informacji na temat telefonu i komputera nie zajmie Wam dużo czasu, a dzięki temu problem zostanie jasno przedstawiony na forum i możliwe będzie uzyskanie szybkiej odpowiedzi.

Telefon: w telefonach z systemem Symbian i S40 (w tym Asha) wybierz *#0000# i naciśnij klawisz połączeń. W telefonach z systemami Windows Phone i MeeGo w Ustawieniach wybierz opcję
    O telefonie.

Informacje o komputerze:

W programie Nokia Suite wybierz Pomoc > Informacje o programie Nokia Suite > Informacje o systemie

Zauważyliśmy, że niektóre tematy nie zawierają pełnych informacji na temat zgłaszanego problemu. Dobrze byłoby, gdybyście podczas zgłaszania problemu podawali jak najwięcej informacji ze swojej strony .

Maria_S_, Apr 28, 2024
Thema:

Loading...
  1. Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się... - Similar Threads - Jak można usunąć

2. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

in Windows 10 Gaming
    Jak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac...
  3. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

in Windows 10 Software and Apps
    Jak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac...
  4. Jak usunąć problem BSOD

in Windows 10 Gaming
    Jak usunąć problem BSOD: Witam, od jakiegoś czasu zmagam się z problemem regularnych BSOD pod tytułem "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" oraz "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" testowałem sprawność ramu i wszystko było okej, pojawiają się one w całkowicie losowych momentach i nie wiem jak temu zapobiec...
  5. Jak usunąć problem BSOD

Jak usunąć problem BSOD: Witam, od jakiegoś czasu zmagam się z problemem regularnych BSOD pod tytułem "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" oraz "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" testowałem sprawność ramu i wszystko było okej, pojawiają się one w całkowicie losowych momentach i nie wiem jak temu zapobiec...
  6. Jak usunąć problem BSOD

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  7. jak usunąć błąd 0x800 70 643

in Windows 10 Gaming
    jak usunąć błąd 0x800 70 643: Jak usunąć błąd 0x800 70 643 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-usun%C4%85%C4%87-b%C5%82%C4%85d-0x800-70-643/ab16e124-d9d7-4b27-9bff-42c853f2a1af
  8. Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się...

Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się...: Witam Mógłbym prosić o pomoc strasznie mnie urytuje te wpisywanie pinu lub hasła podczas uruchamiania komputera lub kiedy sie wyloguje z braku aktywności to chce żeby logowało mnie jednym kliknieciem 'zaloguj się' a podczas uruchamiania komputera automatycznie logowało się ,...
  9. Pad wymaga podania pinu podczas podłączenia go do komputera Pad Xbox One

in Windows 10 Gaming
    Pad wymaga podania pinu podczas podłączenia go do komputera Pad Xbox One: Gdy próbuję podłączyć pada od Xboxa to komputer wymaga ode mnie abym podał mu jakiś pin dodam że wpisując kody jakimi są "1234" i "0000" nie chcą zadziałać tak samo jak resetuję cały moduł bluetooth też nic się nie dziej próbowałem też naprawić to zakładką do rozwiązywania...
  10. Pad wymaga podania pinu podczas podłączenia go do komputera Pad Xbox One

Pad wymaga podania pinu podczas podłączenia go do komputera Pad Xbox One: Gdy próbuję podłączyć pada od Xboxa to komputer wymaga ode mnie abym podał mu jakiś pin dodam że wpisując kody jakimi są "1234" i "0000" nie chcą zadziałać tak samo jak resetuję cały moduł bluetooth też nic się nie dziej próbowałem też naprawić to zakładką do rozwiązywania...