Windows 10: Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.

Discus and support Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Mój komputer nie widzi kart dźwiękowej- brak odtwarzania i nagrywania dźwięków. Nie pomaga automatyczna aktualizacja ani też autonaprawa dostaję... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Tom Ozi1, Nov 22, 2024.

1. Tom Ozi1 Win User

Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.

Mój komputer nie widzi kart dźwiękowej- brak odtwarzania i nagrywania dźwięków. Nie pomaga automatyczna aktualizacja ani też autonaprawa dostaję odpowiedź: "przykro nam, że nie udało się Ci pomóc". Komputer w ogóle nie widzi sterownika dźwięku ani nie chce go pobrać i zainstalować.Proszę o pomoc.

:)

Tom Ozi1, Nov 22, 2024
  2. DaveM121 Win User

Mój laptop asus zawiesił się na aptio setup utility version 2.20.1275 i nie wiem jak to wyłączyć

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć Artur,

Jestem Dave, pomogę ci w tym.

W Aptio Setup (BIOS) znajdź opcję przywrócenia ustawień domyślnych i zastosuj ją, a następnie poszukaj ustawienia CSM Control i wyłącz to.

Zapisz te ustawienia i uruchom ponownie laptopa, aby sprawdzić, czy uruchomi się system Windows.

DaveM121, Nov 22, 2024
  3. EmilyS726 Win User
    Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się nie zmieniając na konto lokalne w windowsie 11

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

W takim przypadku chciałbyś postępować zgodnie z moją bardzo oryginalną instrukcją i skorzystać z Martmcd (mod) krok po kroku, aby ponownie skonfigurować automatyczne logowanie. Nie pomijaj żadnego wprowadzonego kroku i postępuj zgodnie z instrukcją dokładnie tak, jak jest napisana.

EmilyS726, Nov 22, 2024
  4. Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.

Symulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1

Czy da się zasymulować dźwięk 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1?

Posiadam głośniki 5.1 oraz kartę dźwiękową, która pozwala to obsłużyć. Część filmów, które będę odtwarzał, będzie w standardzie 5.1.

Niemniej jednak, chciałbym, aby podczas odtwarzania filmów z dźwiękiem 2.1 lub muzyki (np. ze Spotify) grały wszystkie głośniki, a nie tylko przednie i basowy.

Czy jest możliwość, aby coś takiego włączyć, lub jakieś oprogramowanie, które będzie w stanie to zrobić? Szukałem w internecie, lecz nie znalazłem rozwiązania.

Z góry dziękuję za pomoc.

JacekZur123, Nov 22, 2024
Thema:

Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.

Loading...
  1. Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków. - Similar Threads - Jak ponownie uruchomić

2. Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.

in Windows 10 Gaming
    Jak ponownie uruchomić możliwość odtwarzania i nagrywania dźwięków.: Mój komputer nie widzi kart dźwiękowej- brak odtwarzania i nagrywania dźwięków. Nie pomaga automatyczna aktualizacja ani też autonaprawa dostaję odpowiedź: "przykro nam, że nie udało się Ci pomóc". Komputer w ogóle nie widzi sterownika dźwięku ani nie chce go pobrać i...
  3. Jak naprawić

in Windows 10 Gaming
    Jak naprawić: Pobrałem grę Forza Horizon 4 do której mam dostęp z Microsoft game pass wchodzę do gry lecz gdy daję Zacznij grę wyskakuje bez zalogowania w profilu nie można kontynuować co zrobić?...
  4. Jak naprawić

in Windows 10 Software and Apps
    Jak naprawić: Pobrałem grę Forza Horizon 4 do której mam dostęp z Microsoft game pass wchodzę do gry lecz gdy daję Zacznij grę wyskakuje bez zalogowania w profilu nie można kontynuować co zrobić?...
  5. Jak opravit chybu?

in Windows 10 Gaming
    Jak opravit chybu?: Dobrý den, po mnoha letech najednou nemohu propojit programy v jednotlivých aplikacích Microsoft Office 2016 se svým účtem:Correlation Id: a2c1eed4-f959-4283-adf8-9bdb18335a77Timestamp: 2024-06-09T18:03:36.000ZDPTI:...
  6. Jak odstranit chybu?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Jak odstranit chybu?: Chyba 1200, kód chyby 0x8004dec5 Jak odstranit? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-odstranit-chybu/f2f50ec7-6e90-4abf-9299-2e67a96484bf
  7. Nie można uruchomić Windows 10

in Windows 10 Gaming
    Nie można uruchomić Windows 10: Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie...
  8. Nie można uruchomić Windows 10

in Windows 10 Software and Apps
    Nie można uruchomić Windows 10: Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie...
  9. Nie można uruchomić Windows 10

10. Wystąpił nieznany błąd spróbuj ponownie później

Wystąpił nieznany błąd spróbuj ponownie później: Witam, Wczoraj kupiłem FORZE HORIZON 4 EDYCJĘ STANDARD. Po zakupie gry zacząłem pobierać ją przez noc, gdy wstałem gra została pobrana i gdy chciałem wejść po raz pierwszy do gry cały czas wyskakuje mi komunikat Wystąpił nieznany błąd spróbuj ponownie później . Próbowałem...