Windows 10: Jak przejść przez Weryyfikacje 2-etapową - jeśli nie mogę odebrać kodu 6 - cyfrowego przez...
Discus and support Jak przejść przez Weryyfikacje 2-etapową - jeśli nie mogę odebrać kodu 6 - cyfrowego przez... in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; Witam Szanowna Społeczności Microsoft. Posiadam konto Facebook - w którym mam uruchomioną weryfikację 2-etapową przez SMS. Zwracam się do Was o... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by RadoslavWasilevski, Jun 24, 2020.
Thema:
Jak przejść przez Weryyfikacje 2-etapową - jeśli nie mogę odebrać kodu 6 - cyfrowego przez...
Loading...
-
Jak przejść przez Weryyfikacje 2-etapową - jeśli nie mogę odebrać kodu 6 - cyfrowego przez... - Similar Threads - Jak przejść przez
-
Nie mogę się zalogować.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w... -
jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...
in Windows 10 Gamingjak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...: jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go rozszerzyć. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-mog%C4%99-rozszerzy%C4%87-m%C3%B3j-wolumin-z/59559313-6aa7-4463-a991-88c2f9eae0ff -
jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...
in Windows 10 Software and Appsjak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...: jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go rozszerzyć. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-mog%C4%99-rozszerzy%C4%87-m%C3%B3j-wolumin-z/59559313-6aa7-4463-a991-88c2f9eae0ff -
Nie mogę zainstalować TLaunchera.
in Windows 10 GamingNie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7 -
Nie mogę zainstalować TLaunchera.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7 -
Finestra di errore Zapisane przez program
in Windows 10 GamingFinestra di errore Zapisane przez program: Salve, sono alcuni giorni che ogni volta che accendo il pc che mi si apre una finestra con la scritta " Zapisane przez program internet explorer 11 datata 11 agosto 2021"Non vi sono icone per ridurla nè per chiuderla. volevo sapere gentilmente cosa bisogna fare per... -
in Windows 10 Software and AppsFinestra di errore Zapisane przez program: Salve, sono alcuni giorni che ogni volta che accendo il pc che mi si apre una finestra con la scritta " Zapisane przez program internet explorer 11 datata 11 agosto 2021"Non vi sono icone per ridurla nè per chiuderla. volevo sapere gentilmente cosa bisogna fare per... -
in Windows 10 CustomizationFinestra di errore Zapisane przez program: Salve, sono alcuni giorni che ogni volta che accendo il pc che mi si apre una finestra con la scritta " Zapisane przez program internet explorer 11 datata 11 agosto 2021"Non vi sono icone per ridurla nè per chiuderla. volevo sapere gentilmente cosa bisogna fare per... -
Granie przez xbox family na pc
in Microsoft Windows 10 StoreGranie przez xbox family na pc: Grałem na xboxie w sea of thieves, na moim koncie, pomimo, że gra była kupiona na koncie brata. Grałem przez xbox family. Brat grał ze mną na pc i kupił na swoim koncie grę i na xbox i na pc. Xboxowi sie zepsuło i ściągłem grę z konta brata na mój pc przez microsoft store. I...