Windows 10: Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

Discus and support Jak usunąć pliki libraries z pulpitu in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Patsp103, Jun 18, 2024.

1. Patsp103 Win User

Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac

:)

Patsp103, Jun 18, 2024

2. jak usunąć z dysku telefonu niepotrzebne elementy

jak usunąć z dysku telefonu niepotrzebne elementy

LeszekWażydrąg, Jun 18, 2024
  3. Jak usunąć problem BSOD

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć Mateusz, dzięki za kontakt. Nazywam się Bernard i jestem fanem Windowsa, tak jak ty. Chętnie Ci dziś pomogę.

Rozumiem problem, który masz, nie martw się, jestem tutaj, aby pomóc i tylko potwierdzić, czy nadal możesz korzystać z urządzenia, którego dotyczy problem? jeśli tak, musimy przeanalizować błąd, czy możesz sprawdzić, czy masz pliki minidump na komputerze, abyśmy mogli dokładniej zbadać, jaka jest główna przyczyna problemu?

Naciśnij Windows + E (aby otworzyć Eksplorator plików)

Kliknij "Ten komputer"> a następnie podążaj ścieżką pliku:

C:\Windows\Minidump

Skopiuj pliki Minidump i zapisz je w innej lokalizacji, takiej jak Pulpit lub Dokumenty.

Następnie prześlij go do magazynu w chmurze, takiego jak OneDrive lub dowolnego magazynu w chmurze, z którego korzystasz, i udostępnij tutaj link do udostępniania.

Aby przesłać i udostępnić link za pomocą usługi One Drive:

Przejdź do tego linku: Your request has been blocked. This could be due to several reasons. następnie prześlij plik.

Następnie podaj link do udostępniania, wykonując czynności opisane w tym linku: https://support.microsoft.com/pl-pl/office/udos...

Daj mi znać, jak idzie i mam nadzieję, że to pomoże.

Bernard

Lester BernardReyes, Jun 18, 2024
  4. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

Błąd 0x88982F50

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Jak początkowo powstały pliki?

JaspreetSingh08, Jun 18, 2024
Thema:

Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

Loading...
  1. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu - Similar Threads - Jak usunąć pliki

2. Jak usunąć folder Windows.old / How to delete Windows.old folder

in Windows 10 Gaming
    Jak usunąć folder Windows.old / How to delete Windows.old folder: PL: Jak usunąć folder Windows.old z komputera. Wiedziałem jak to zrobić, jednak opiszę dokładnie co zrobiłem i co spowodowało problemWszedłem w Ustawienia ---> System ----> Pamięć ----->Pliki tymczasowe --------> i zaznaczyłem by usunąć poprzednią instalację systemu Windows....
  3. Jak włączyć klawiaturę z tabletu

in Windows 10 Software and Apps
    Jak włączyć klawiaturę z tabletu: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-klawiatur%C4%99-z/4574ffb9-cc7d-4a5a-ab6a-6f1e6ffd6f16
  4. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

Jak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac...
  5. Jak usunąć problem BSOD

in Windows 10 Gaming
    Jak usunąć problem BSOD: Witam, od jakiegoś czasu zmagam się z problemem regularnych BSOD pod tytułem "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" oraz "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" testowałem sprawność ramu i wszystko było okej, pojawiają się one w całkowicie losowych momentach i nie wiem jak temu zapobiec...
  6. Jak usunąć problem BSOD

Jak usunąć problem BSOD: Witam, od jakiegoś czasu zmagam się z problemem regularnych BSOD pod tytułem "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" oraz "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" testowałem sprawność ramu i wszystko było okej, pojawiają się one w całkowicie losowych momentach i nie wiem jak temu zapobiec...
  7. Jak usunąć problem BSOD

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  8. jak usunąć błąd 0x800 70 643

in Windows 10 Drivers and Hardware
    jak usunąć błąd 0x800 70 643: Jak usunąć błąd 0x800 70 643 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-usun%C4%85%C4%87-b%C5%82%C4%85d-0x800-70-643/ab16e124-d9d7-4b27-9bff-42c853f2a1af
  9. jak usunąć błąd 0x800 70 643

in Windows 10 Gaming
    jak usunąć błąd 0x800 70 643: Jak usunąć błąd 0x800 70 643 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-usun%C4%85%C4%87-b%C5%82%C4%85d-0x800-70-643/ab16e124-d9d7-4b27-9bff-42c853f2a1af
  10. jak usunąć błąd 0x800 70 643