Windows 10: Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?
Discus and support Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Komputery w mojej sieci pracują w domenie ale użytkownicy są zalogowani także do usługi Microsoft365. W jaki sposób mogę zapisać klucze BitLocker na... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by comexe, Mar 24, 2025.
Thema:
Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?
Loading...
-
Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie? - Similar Threads - Jak zapisać klucz
-
Czy klucz z gvgmall jest legalny?
in Windows 10 GamingCzy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego... -
Czy klucz z gvgmall jest legalny?
in Windows 10 Software and AppsCzy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego... -
Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?
in Windows 10 GamingJak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?: Komputery w mojej sieci pracują w domenie ale użytkownicy są zalogowani także do usługi Microsoft365. W jaki sposób mogę zapisać klucze BitLocker na kontach Microsoft? Niestety zarówno po zalogowaniu do Microsoft Entra jak i konta Microsoft użytkownika jest informacja o braku... -
Jak włączyć klawiaturę z tabletu
in Windows 10 GamingJak włączyć klawiaturę z tabletu: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-klawiatur%C4%99-z/4574ffb9-cc7d-4a5a-ab6a-6f1e6ffd6f16 -
Jak włączyć klawiaturę z tabletu
in Windows 10 Software and AppsJak włączyć klawiaturę z tabletu: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-klawiatur%C4%99-z/4574ffb9-cc7d-4a5a-ab6a-6f1e6ffd6f16 -
Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte
in Windows 10 GamingKonto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte: Byłam zalogowana na starego maila, którego kilka miesięcy temu usunęłam i dopiero teraz zauważyłam że jest to główne konto na moim komputerze. Teraz nie mogę go usunąć ani zmienić bo nie było zweryfikowane, co robić?... -
Brak uprawnień administratora na lokalnym koncie administratora
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityBrak uprawnień administratora na lokalnym koncie administratora: Dzień dobry,od dłuższego czasu mam problem z Windowsem, a dokładniej kontem. Polega on na, tym iż jestem zalogowany na lokalnym koncie administratora i nie mam żadnych uprawnień administratorskich.... -
Zakupiona gra nie pojawia się na koncie
in Microsoft Windows 10 StoreZakupiona gra nie pojawia się na koncie: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym 23.09.2020 około godziny 16:45 zakupiłem grę Forza Horizon 3 na promocji, która kończy się za 4 dni. Niestety problem pojawił się w momencie dokonywania płatności. Wybrałem płatność BLIK'iem i gdy pierwszy raz wpisywałem kod, transakcja... -
Jak přejít z 32 bit na 64 bit
in Windows 10 Installation and UpgradeJak přejít z 32 bit na 64 bit: Jak přejít z 32 bit na 64 bit https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-p%C5%99ej%C3%ADt-z-32-bit-na-64-bit/4db883e2-0076-4cbe-bcab-fa96e53344bf