Windows 10: Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?

Discus and support Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Komputery w mojej sieci pracują w domenie ale użytkownicy są zalogowani także do usługi Microsoft365. W jaki sposób mogę zapisać klucze BitLocker na... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by comexe, Mar 24, 2025.

1. comexe Win User

Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?

Komputery w mojej sieci pracują w domenie ale użytkownicy są zalogowani także do usługi Microsoft365. W jaki sposób mogę zapisać klucze BitLocker na kontach Microsoft? Niestety zarówno po zalogowaniu do Microsoft Entra jak i konta Microsoft użytkownika jest informacja o braku zapisanych kluczy Bitlocker.

:)

comexe, Mar 24, 2025
  2. DaveM121 Win User

jak opróżnić onedrive

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć, jestem Dave, pomogę ci w tym.

Zaloguj się do usługi OneDrive online w przeglądarce internetowej: Your request has been blocked. This could be due to several reasons.

Na koncie OneDrive możesz pobrać potrzebne pliki z komputera do folderu Pobrane, a następnie usunąć pliki z usługi OneDrive w trybie online, aby zwolnić miejsce na koncie usługi OneDrive.

DaveM121, Mar 24, 2025
  3. Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się nie zmieniając na konto lokalne w windowsie 11

Dobrze, że wszystko w końcu się ułożyło.

Zdecydowanie pozostań przy swoim koncie Microsoft i nie używaj konta lokalnego z pustymi hasłami, to nie jest bezpieczna opcja.

W Ustawieniach > Konta > Zaloguj się w opcji „Jeśli Cię nie było, kiedy system Windows powinien wymagać ponownego zalogowania się”, ustaw tę opcję na Nigdy. Dzięki temu nie będziesz musiał wprowadzać kodu PIN ani hasła, gdy komputer przejdzie w stan uśpienia.

EmilyS_726, Mar 24, 2025
  4. Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?

Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie

Dzien dobry,Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie czy aparacie z ktorego ,sa przenoszone.Wchodzac do OneDrive w telefonie mialem pytanie o rozmiar zdjec ,

Maciej Kozera, Mar 24, 2025
Thema:

Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?

Loading...
  1. Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie? - Similar Threads - Jak zapisać klucz

2. Czy klucz z gvgmall jest legalny?

in Windows 10 Gaming
    Czy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego...
  3. Czy klucz z gvgmall jest legalny?

in Windows 10 Software and Apps
    Czy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego...
  4. Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?

in Windows 10 Gaming
    Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?: Komputery w mojej sieci pracują w domenie ale użytkownicy są zalogowani także do usługi Microsoft365. W jaki sposób mogę zapisać klucze BitLocker na kontach Microsoft? Niestety zarówno po zalogowaniu do Microsoft Entra jak i konta Microsoft użytkownika jest informacja o braku...
  5. Jak włączyć klawiaturę z tabletu

in Windows 10 Gaming
    Jak włączyć klawiaturę z tabletu: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-klawiatur%C4%99-z/4574ffb9-cc7d-4a5a-ab6a-6f1e6ffd6f16
  6. Jak włączyć klawiaturę z tabletu

in Windows 10 Software and Apps
    Jak włączyć klawiaturę z tabletu: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-klawiatur%C4%99-z/4574ffb9-cc7d-4a5a-ab6a-6f1e6ffd6f16
  7. Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte

in Windows 10 Gaming
    Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte: Byłam zalogowana na starego maila, którego kilka miesięcy temu usunęłam i dopiero teraz zauważyłam że jest to główne konto na moim komputerze. Teraz nie mogę go usunąć ani zmienić bo nie było zweryfikowane, co robić?...
  8. Brak uprawnień administratora na lokalnym koncie administratora

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Brak uprawnień administratora na lokalnym koncie administratora: Dzień dobry,od dłuższego czasu mam problem z Windowsem, a dokładniej kontem. Polega on na, tym iż jestem zalogowany na lokalnym koncie administratora i nie mam żadnych uprawnień administratorskich....
  9. Zakupiona gra nie pojawia się na koncie

in Microsoft Windows 10 Store
    Zakupiona gra nie pojawia się na koncie: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym 23.09.2020 około godziny 16:45 zakupiłem grę Forza Horizon 3 na promocji, która kończy się za 4 dni. Niestety problem pojawił się w momencie dokonywania płatności. Wybrałem płatność BLIK'iem i gdy pierwszy raz wpisywałem kod, transakcja...
  10. Jak přejít z 32 bit na 64 bit

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Jak přejít z 32 bit na 64 bit: Jak přejít z 32 bit na 64 bit https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-p%C5%99ej%C3%ADt-z-32-bit-na-64-bit/4db883e2-0076-4cbe-bcab-fa96e53344bf