Windows 10: Jak získat oprávnění k odstranění souboru

Discus and support Jak získat oprávnění k odstranění souboru in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dobrý den, potřebuji odstranit soubory nacházejí se v OS C. Pořád mi to ale píše, že potřebuji oprávnění správce a když to povolím jsem správce, tak se... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by liankah, Dec 29, 2024.

1. liankah Win User

Jak získat oprávnění k odstranění souboru

Dobrý den, potřebuji odstranit soubory nacházejí se v OS C. Pořád mi to ale píše, že potřebuji oprávnění správce a když to povolím jsem správce, tak se mi ukáže že je potřeba se obrátit na SYSTEMS. Nevím co to znamená a jak to povolení získat. Zkoušela jsem změnit oprávnění k souboru přes vlastnosti jako správce, ale nejde mi to. Dívala jsem se že v podobných dotazech mluvili o změně vlastníka, ale to také nevím jak se dělá a kde to najít.

:)

liankah, Dec 29, 2024

2. Home Theater Projector w/ DIY Screen

he he bÃ*i nÃ*y hay up lên nÃ*o

duongducuptin121, Dec 29, 2024
  3. gravel84 Win User
    E7 - MFE and Nordic Letters problem

Hi,

Our comppany is having problems with emails sent from E7 that have nordic letters in them.

We use MFE and the emails with nordic letters (Å, Ö and Ä) look like this when sent:

miltä nämä ajat näyttävät sinulle? Minulle sopivat molemmat sinänsä **bleep** mieluummin tuo tiistai kun tulen sunnuntaina myöhään illalla työreissulta.

miltä nämä ajat näyttävät sinulle? Minulle sopivat molemmat sinänsä **bleep** mieluummin tuo tiistai kun tulen sunnuntaina myöhään illalla työreissulta.

This is a very big problem for us and should be fixed ASAP because many of our users work in the field and use their devices for email.

Regards,

Kalle Oksanen

gravel84, Dec 29, 2024
  4. trt740 Win User

Which should I buy or is it a waste of money

k thx ket if you have a cpu stepping guide list it on my thread in overclocking

trt740, Dec 29, 2024
Thema:

Loading...
  1. Jak získat oprávnění k odstranění souboru - Similar Threads - Jak získat oprávnění

2. Jak získat oprávnění k odstranění souboru

in Windows 10 Gaming
    Jak získat oprávnění k odstranění souboru: Dobrý den, potřebuji odstranit soubory nacházejí se v OS C. Pořád mi to ale píše, že potřebuji oprávnění správce a když to povolím jsem správce, tak se mi ukáže že je potřeba se obrátit na SYSTEMS. Nevím co to znamená a jak to povolení získat. Zkoušela jsem změnit oprávnění k...
  3. Jak hrát online

in Windows 10 Software and Apps
    Jak hrát online: Nejde mi to https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-hr%C3%A1t-online/bd108302-d9cc-409e-9a45-29a8e62c4ba6
  4. Jak naprawić

in Windows 10 Gaming
    Jak naprawić: Pobrałem grę Forza Horizon 4 do której mam dostęp z Microsoft game pass wchodzę do gry lecz gdy daję Zacznij grę wyskakuje bez zalogowania w profilu nie można kontynuować co zrobić?...
  5. Jak naprawić

Jak naprawić: Pobrałem grę Forza Horizon 4 do której mam dostęp z Microsoft game pass wchodzę do gry lecz gdy daję Zacznij grę wyskakuje bez zalogowania w profilu nie można kontynuować co zrobić?...
  6. jak opróżnić onedrive

jak opróżnić onedrive: mam pełną pojemność 5gb a mi wyśfietla się 5,2gb https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-opr%C3%B3%C5%BCni%C4%87-onedrive/0c339f9e-8ad0-4485-a9ad-7eae6584a33e
  7. Jak opravit chybu?

in Windows 10 Gaming
    Jak opravit chybu?: Dobrý den, po mnoha letech najednou nemohu propojit programy v jednotlivých aplikacích Microsoft Office 2016 se svým účtem:Correlation Id: a2c1eed4-f959-4283-adf8-9bdb18335a77Timestamp: 2024-06-09T18:03:36.000ZDPTI:...
  8. Jak opravit chybu?

Jak opravit chybu?: Dobrý den, po mnoha letech najednou nemohu propojit programy v jednotlivých aplikacích Microsoft Office 2016 se svým účtem:Correlation Id: a2c1eed4-f959-4283-adf8-9bdb18335a77Timestamp: 2024-06-09T18:03:36.000ZDPTI:...
  9. Windows K

Windows K: Hi, I recently made changes to the firewall on endpoint manager. In the process of making these changes i have accidently disabled windows K shortcut, and I'm unsure on the setting to reenable it. Can anyone assist?Thanks Jack...
  10. Jak odstranit chybu?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Jak odstranit chybu?: Chyba 1200, kód chyby 0x8004dec5 Jak odstranit? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-odstranit-chybu/f2f50ec7-6e90-4abf-9299-2e67a96484bf