Windows 10: Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?
Discus and support Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft? in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Zdravím, mám problém. Mám blue screen, ale když se pokusím cokoliv udělat, tak to po mě chce heslo od účtu Microsoft a já si ho nepamatoval, proto jsem... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Franta Pepa, Jul 10, 2023.
Thema:
Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?
Loading...
-
Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft? - Similar Threads - Jde zjistit moje
-
Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?
in User Accounts and Family SafetyCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
in Windows 10 GamingCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
in Windows 10 Software and AppsCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
Ktoś shakował moje konto Microsoft
in Windows 10 GamingKtoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc... -
Ktoś shakował moje konto Microsoft
in Windows 10 Software and AppsKtoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc... -
Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?
in Windows 10 Software and AppsNěkdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?: Někdo se mi dnes naboural do účtu a změnil mi přihlašovací email. V moment co se chci dostat do účtu přes ten svuj email napíše že neexistuje. Jak mám dostat účet zpátky když je na jiny email?... -
Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?
in Windows 10 GamingNěkdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?: Někdo se mi dnes naboural do účtu a změnil mi přihlašovací email. V moment co se chci dostat do účtu přes ten svuj email napíše že neexistuje. Jak mám dostat účet zpátky když je na jiny email?... -
Jde Zoo Tycoon: Ultimate animal collection stáhnout na Windows 11 Pro?
in Windows 10 Software and AppsJde Zoo Tycoon: Ultimate animal collection stáhnout na Windows 11 Pro?: Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jde Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection stáhnout na verzi Windows 11 Pro?Předem děkuji za odpověď. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jde-zoo-tycoon-ultimate-animal-collection/6e4b86e3-05c7-49fd-946a-cb70f6cb4d6b -
Moje pliki są udostępniane?
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityMoje pliki są udostępniane?: Witam. Robiłem scan MBSA i odkryłem że na moim komputerze są udostępniane pliki. Po odpaleniu cmd i wpisując net share znalazłem takie wpisy C:\Windows\system32>net share Udział Zasób Uwaga...