Windows 10: Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?

Discus and support Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft? in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Zdravím, mám problém. Mám blue screen, ale když se pokusím cokoliv udělat, tak to po mě chce heslo od účtu Microsoft a já si ho nepamatoval, proto jsem... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Franta Pepa, Jul 10, 2023.

1. Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?

Zdravím, mám problém. Mám blue screen, ale když se pokusím cokoliv udělat, tak to po mě chce heslo od účtu Microsoft a já si ho nepamatoval, proto jsem si ho přes telefon změnil. Jenže když mám blue screen, tak počítač není připojení k internetu a to nové heslo se v něm neaktualizovalo a pořád to chce to předchozí heslo. Je nějaká možnost jak zjistit moje předchozí heslo?

:)

Franta Pepa, Jul 10, 2023

2. Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?

Zdravím, mám problém. Mám blue screen, ale když se pokusím cokoliv udělat, tak to po mě chce heslo od účtu Microsoft a já si ho nepamatoval, proto jsem si ho přes telefon změnil. Jenže když mám blue screen, tak počítač není připojení k internetu a to nové heslo se v něm neaktualizovalo a pořád to chce to předchozí heslo. Je nějaká možnost jak zjistit moje předchozí heslo?

Franta Pepa, Jul 11, 2023
  3. Biggs23 Win User
    Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?

Našim uživatelům pomáháme překladatelskou službou. Omluvte prosím gramatické chyby.

Jmenuji se Kenneth. Jsem nezávislý poradce a spoluspotřebitel produktů společnosti Microsoft, rád vám pomůžu. Je mi líto, že máte potíže. Chcete-li provést změny v počítači, musíte mít nebo zadat heslo ke svému starému účtu. Věřím, že potřebné heslo je heslo správce k provedení nebo udělení změn, které v počítači provádíte.

Pokud se jedná o místní účet, klikněte na níže uvedený odkaz a postupujte podle pokynů Obnovení hesla místního účtu systému Windows 10

https://support.microsoft.com/en-us/windows/res...

Změna nebo resetování hesla systému Windows
    https://support.microsoft.com/en-us/windows/cha...

Následující kroky popisují, jak změnit známé heslo. Pokud potřebujete resetovat heslo, protože jste ho zapomněli, přečtěte si téma Resetování hesla k účtu Microsoft.

Změna hesla
    Přejděte na account.microsoft.com a pokud ještě nejste přihlášeni, přihlaste se pomocí uživatelského jména a aktuálního hesla k účtu, který chcete aktualizovat.

V záhlaví navigace vyberte Zabezpečení, a protože přistupujete k citlivým informacím, budete muset znovu zadat heslo k tomuto účtu.

Na dlaždici Zabezpečení hesla vyberte Změnit heslo.

Na stránce Změnit heslo zadejte aktuální heslo a pak zadejte nové heslo.

Chcete-li zvýšit zabezpečení, zaškrtněte volitelné políčko, které vás vyzve k aktualizaci hesla každých 72 dní.

Vyberte Uložit.

https://support.microsoft.com/en-us/account-bil...

Doufám, že to pomůže, neváhejte odpovědět na to, pokud potřebujete další pomoc.

Laskavě
    Kenneth

Zřeknutí se odpovědnosti: Vezměte prosím na vědomí, že se jedná o fórum podpory peer-to-peer, což znamená, že jsem jen pravidelný uživatel fóra MS Team, jako jste vy, kteří se snaží pomoci ostatním uživatelům fóra MS Team s jejich problémem MS Team. Takže v tomto případě jsem jiný než zaměstnanec Microsoftu, nemám přístup k vašemu účtu ani k tomu nemám oprávnění.

Biggs23, Jul 11, 2023
  4. Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?

Heslo při zapnutí počítače

Dobrý den, rad bych si zrušil zadávání hesla pri zapnutí počitače.
    Jedna SE Ø Windows 10. Ja Přesně nevím, na co je to heslo.
    Jenom VIM, ZE KDYŽ spustím computer, Tak se mi spuštění PO objeví na monitoru, abych zadal heslo.
    Bez zadani hesla se nestane Vůbec nic. Jenom PŘI Zadání špatného hesla se objeví pro MOŽNOST zmeny hesla webová adresa, ALE BEZ spuštění Počítače nemám kam zadat TU webovou adresu, protože se bez správného hesla Vůbec computer nespustí.
    Děkuji za odpověď.

Vítězslav Krob, Jul 11, 2023
Thema:

Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?

Loading...
  1. Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft? - Similar Threads - Jde zjistit moje

2. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in User Accounts and Family Safety
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  3. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in Windows 10 Gaming
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  4. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in Windows 10 Software and Apps
  5. Ktoś shakował moje konto Microsoft

in Windows 10 Gaming
    Ktoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc...
  6. Ktoś shakował moje konto Microsoft

Ktoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc...
  7. Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?

Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?: Někdo se mi dnes naboural do účtu a změnil mi přihlašovací email. V moment co se chci dostat do účtu přes ten svuj email napíše že neexistuje. Jak mám dostat účet zpátky když je na jiny email?...
  8. Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?

in Windows 10 Gaming
    Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?: Někdo se mi dnes naboural do účtu a změnil mi přihlašovací email. V moment co se chci dostat do účtu přes ten svuj email napíše že neexistuje. Jak mám dostat účet zpátky když je na jiny email?...
  9. Jde Zoo Tycoon: Ultimate animal collection stáhnout na Windows 11 Pro?

Jde Zoo Tycoon: Ultimate animal collection stáhnout na Windows 11 Pro?: Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jde Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection stáhnout na verzi Windows 11 Pro?Předem děkuji za odpověď. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jde-zoo-tycoon-ultimate-animal-collection/6e4b86e3-05c7-49fd-946a-cb70f6cb4d6b
  10. Moje pliki są udostępniane?

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Moje pliki są udostępniane?: Witam. Robiłem scan MBSA i odkryłem że na moim komputerze są udostępniane pliki. Po odpaleniu cmd i wpisując net share znalazłem takie wpisy C:\Windows\system32>net share Udział Zasób Uwaga...