Windows 10: Kamera bağlantı sorunu
Discus and support Kamera bağlantı sorunu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Bilgisayarım kamera izinleri açık ve aynı zamanda Google Chrome kamera izinlerini de açtım. Ama yapacağım bir mülakatta kamerana bağlanılamadı uyarısı... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by EdaEEk, Jun 27, 2025 at 3:32 PM.
Thema:
Kamera bağlantı sorunu
Loading...
-
Kamera bağlantı sorunu - Similar Threads - Kamera bağlantı sorunu
-
Kamera bağlantı sorunu
in Windows 10 GamingKamera bağlantı sorunu: Bilgisayarım kamera izinleri açık ve aynı zamanda Google Chrome kamera izinlerini de açtım. Ama yapacağım bir mülakatta kamerana bağlanılamadı uyarısı çıkmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim... -
Bağlantı sorunu
in Windows 10 Software and AppsBağlantı sorunu: Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve yaklaşık 3 gündür kullanıyorum. Yeni bir sorunla karşılaştım, internet bağlantım rastgele zamanlarda 25-30 saniyeliğine gidip geliyor. Modem veya kabloda herhangi bir sorun yok. Wifi bağlantısında da sorun yok ancak bilgisayarda... -
Bağlantı sorunu
in Windows 10 GamingBağlantı sorunu: Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve yaklaşık 3 gündür kullanıyorum. Yeni bir sorunla karşılaştım, internet bağlantım rastgele zamanlarda 25-30 saniyeliğine gidip geliyor. Modem veya kabloda herhangi bir sorun yok. Wifi bağlantısında da sorun yok ancak bilgisayarda... -
HHP Victus Laptop Kamera Sorunu
in Windows 10 GamingHHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :... -
HHP Victus Laptop Kamera Sorunu
in Windows 10 Software and AppsHHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :... -
KAMERA SORUNU
in Windows 10 Drivers and HardwareKAMERA SORUNU: Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor.... -
KAMERA SORUNU
in Windows 10 GamingKAMERA SORUNU: Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor.... -
KAMERA SORUNU
in Windows 10 Software and AppsKAMERA SORUNU: Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor.... -
Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu
in Windows 10 Drivers and HardwareWireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu: Önceki gün sorunsuz kullanırken bu sabah bilgisayarı açtığımda wifi sekmesinde hiçbir wifi sağlayacıyı görmediğini fark ettim, cihazı sıfırladım ancak sorun hala daha devam ediyor, internet bölümünün üzerine gelince “Bağlı değil-Hiç bağlantı yok” imgesi çıkıyor. internette...