Windows 10: KAMERA SORUNU

Discus and support KAMERA SORUNU in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by oyunhadi, Nov 13, 2024.

1. oyunhadi Win User

KAMERA SORUNU

Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor.

:)

oyunhadi, Nov 13, 2024
Thema:

KAMERA SORUNU

Loading...
  1. KAMERA SORUNU - Similar Threads - KAMERA SORUNU

2. Kamera uygulamam açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    Kamera uygulamam açılmıyor: Kamera uygulamam çalışmıyor. Güncellemeyi denedim, ardından uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama yine de çalışmıyor. Ayrıca bana bir hata kodu gösteriyor. Bu konu hakkında en kısa sürede yardımcı olmanızı arz ederim....
  3. Kamera uygulamam açılmıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Kamera uygulamam açılmıyor: Kamera uygulamam çalışmıyor. Güncellemeyi denedim, ardından uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama yine de çalışmıyor. Ayrıca bana bir hata kodu gösteriyor. Bu konu hakkında en kısa sürede yardımcı olmanızı arz ederim....
  4. Kamera defekt

in Windows 10 Gaming
    Kamera defekt: Hi, meine integrierte Kamera und somit selbstverständlich auch mein Windows Hello funktioniert auf einmal nicht mehr. Beim öffnen der Kamera sehe ich nur das Kamerasymbol. Sonst nichts. Kann mir da wer weiterhelfen?...
  5. Kamera defekt

Kamera defekt: Hi, meine integrierte Kamera und somit selbstverständlich auch mein Windows Hello funktioniert auf einmal nicht mehr. Beim öffnen der Kamera sehe ich nur das Kamerasymbol. Sonst nichts. Kann mir da wer weiterhelfen?...
  6. Windows-Kamera, Mikrofon und Datenschutz

in Windows 10 Gaming
    Windows-Kamera, Mikrofon und Datenschutz: Dear Microsoft Support Team,I am reaching out because my microphone is no longer working. All privacy and microphone settings on my computer are set correctly everything is switched on, but I can't identify the issue. The only change I made recently is switching my location...
  7. HHP Victus Laptop Kamera Sorunu

in Windows 10 Gaming
    HHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :...
  8. HHP Victus Laptop Kamera Sorunu

HHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :...
  9. KAMERA SORUNU

in Windows 10 Drivers and Hardware
    KAMERA SORUNU: Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor....
  10. KAMERA SORUNU

in Windows 10 Gaming
    KAMERA SORUNU: Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor....