Windows 10: KAMERA SORUNU
Discus and support KAMERA SORUNU in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by oyunhadi, Nov 13, 2024.
Thema:
KAMERA SORUNU
Loading...
-
KAMERA SORUNU - Similar Threads - KAMERA SORUNU
-
lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...
in Windows 10 Gaminglenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...: lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne yapabilirm https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/lenovo-cihaz%C4%B1mda-kamera/5f2845b1-334a-406f-aa1d-d0aa50cb14e7 -
Kamera bağlantı sorunu
in Windows 10 GamingKamera bağlantı sorunu: Bilgisayarım kamera izinleri açık ve aynı zamanda Google Chrome kamera izinlerini de açtım. Ama yapacağım bir mülakatta kamerana bağlanılamadı uyarısı çıkmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim... -
Kamera bağlantı sorunu
in Windows 10 Software and AppsKamera bağlantı sorunu: Bilgisayarım kamera izinleri açık ve aynı zamanda Google Chrome kamera izinlerini de açtım. Ama yapacağım bir mülakatta kamerana bağlanılamadı uyarısı çıkmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim... -
Kamera uygulamam açılmıyor
in Windows 10 GamingKamera uygulamam açılmıyor: Kamera uygulamam çalışmıyor. Güncellemeyi denedim, ardından uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama yine de çalışmıyor. Ayrıca bana bir hata kodu gösteriyor. Bu konu hakkında en kısa sürede yardımcı olmanızı arz ederim.... -
Kamera uygulamam açılmıyor
in Windows 10 Software and AppsKamera uygulamam açılmıyor: Kamera uygulamam çalışmıyor. Güncellemeyi denedim, ardından uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama yine de çalışmıyor. Ayrıca bana bir hata kodu gösteriyor. Bu konu hakkında en kısa sürede yardımcı olmanızı arz ederim.... -
HHP Victus Laptop Kamera Sorunu
in Windows 10 GamingHHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :... -
HHP Victus Laptop Kamera Sorunu
in Windows 10 Software and AppsHHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :... -
KAMERA SORUNU
in Windows 10 Drivers and HardwareKAMERA SORUNU: Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor.... -
KAMERA SORUNU
in Windows 10 Software and AppsKAMERA SORUNU: Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor....