Windows 10: Kamera uygulamam açılmıyor

Discus and support Kamera uygulamam açılmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Kamera uygulamam çalışmıyor. Güncellemeyi denedim, ardından uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama yine de çalışmıyor. Ayrıca bana bir hata kodu... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Talha AYDIN, Jun 18, 2025 at 2:57 PM.

1. Kamera uygulamam açılmıyor

Kamera uygulamam çalışmıyor. Güncellemeyi denedim, ardından uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama yine de çalışmıyor. Ayrıca bana bir hata kodu gösteriyor. Bu konu hakkında en kısa sürede yardımcı olmanızı arz ederim.

:)

2. PC Software Suite & LM Technologies Bluetooth USB

Should v4.88 of the PC software Suite work with the LM Technologies Bluetooth USB dongle and software.

The LM software and PC software seem to have installed OK

When I run Nokia connection manager, I do not get as list of phones to select, just a generic 'Nokia Bluetooth Phone option'. Is this right ?

Any ideas

mick_wheatley, Jun 18, 2025 at 2:59 PM
  3. Asus TUF A15 Kamera çalışmıyor

Maalesef işe yaramadı kamerayla ilgi bir tuş ve kamera önünde bir engel yok. Bilgisayarımı ilk aldığım zaman kamera çalışıyordu sonradan çalışmamaya başladı.

ataberk çetin, Jun 18, 2025 at 2:59 PM
  4. Kamera uygulamam açılmıyor

N95 / N73 kamera

Hi I hawe one N73 ho hawe a realy good results fron the kamera, i by a new N95-8GB and the photos from 95n is realy bad, I mean realy bad, The dealer promis me thats the N95 are outstanding whit the 5 megapixels.

I cant use the pics from this kamera Kamera uygulamam açılmıyor :)

Sombody hawe same or knowe somting about this ??

Walle

Thema:

Kamera uygulamam açılmıyor

Loading...
  1. Kamera uygulamam açılmıyor - Similar Threads - Kamera uygulamam açılmıyor

2. Kamera uygulamam açılmıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Kamera uygulamam açılmıyor: Kamera uygulamam çalışmıyor. Güncellemeyi denedim, ardından uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama yine de çalışmıyor. Ayrıca bana bir hata kodu gösteriyor. Bu konu hakkında en kısa sürede yardımcı olmanızı arz ederim....
  3. Bilgisayarım Açılmıyor.

in Windows 10 Customization
    Bilgisayarım Açılmıyor.: Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her şifreyi denedim fakat olmuyor.Yazdığın şifrelerin doğruluğundan eminim hatta denedim fakat her defasında parola yanlış...
  4. Bilgisayarım açılmıyor.

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  5. Bilgisayarım açılmıyor.

Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  6. KAMERA SORUNU

in Windows 10 Gaming
    KAMERA SORUNU: Merhaba benim windows 10 bilgisayarımda aygıt yöneticisi kamerayı algılıyor ama kamera uygulamasını yada skype gibi uygulamalarda kamerayı açmaya çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor....
  7. Lenovo V15 G3 laptopta kamera açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    Lenovo V15 G3 laptopta kamera açılmıyor: Kamera bağzen açılıp hemen kapanıyor bağzen kamerada görüntü görebilecek kadar açık kalıyor bağzen hemen kapanıyor bağzende bir süre açık kaldıktan sonra kapanıyor ve sonra tekrar açmayı deneyince hemen kapanıyor sürücüler güncel, sürücülerı eski versiyonuna almayı denedim,...
  8. Lenovo V15 G3 laptopta kamera açılmıyor

Lenovo V15 G3 laptopta kamera açılmıyor: Kamera bağzen açılıp hemen kapanıyor bağzen kamerada görüntü görebilecek kadar açık kalıyor bağzen hemen kapanıyor bağzende bir süre açık kaldıktan sonra kapanıyor ve sonra tekrar açmayı deneyince hemen kapanıyor sürücüler güncel, sürücülerı eski versiyonuna almayı denedim,...
  9. kamera

in Windows 10 Drivers and Hardware
    kamera: vx-1000 kameram var windows 10 kullanıyorum bu kameranın windows 10 sürücüsünü bulamadım .Bu modeli windows 10 için kullanma imkanım varmıdır varsa windows 10 sunucusunu nereden bulabilirim?...
  10. Kamera Hatası

Kamera Hatası: Merhaba. Benim canlı dersim vardı. Kameramı açtım. Fakat hata verdi. Ve bilgisayarında kamerasını açtığımda hata ile karşılaştım. Hata kodu: 0x80070018 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kamera-hatas%C4%B1/4f641486-b8a3-44c4-bde7-5167385d52b5