Windows 10: Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

Discus and support Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bilgisayarımın kamerası açılmıyor. ayarlar kısmından bir terslik bulamadım.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Dilara Arslan, Jul 22, 2023.

1. Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

Bilgisayarımın kamerası açılmıyor. ayarlar kısmından bir terslik bulamadım.

:)

Dilara Arslan, Jul 22, 2023

2. Vodafone K4510-Z Compatibility with Windows10

Hi Andre,

Thanks for posting your query on Microsoft Community.

I would suggest you to uninstall the current driver for Vodafone K4510-Z, download the latest driver from manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

Follow the below step.

Step 1: Uninstall Vodafone K4510-Z driver.

• Press Windows key + x and select Program and Feature.

• Select Vodafone K4510-Z.

• Right click and select Uninstall.
    Step 2: Download the latest driver from the manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

To run a program in compatibility mode, refer to the below link:

Make older apps or programs compatible with Windows - Microsoft Support

Note: Applies to Windows 10 as well.

Hope it helps, reply to us with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Santosh_Rai, Jul 22, 2023
  3. Mark Isi Win User
    System Z

Hello,

For this issue, we'll be needing more information regarding this System Z that you are having issues with. Kindly provide more details, and answer the following information:

• Is this System Z a program, system file, an unrecognized disk drive, or hardware/device?
    • Did you make any changes on the settings of your PC prior to the appearance of this System Z?
    • What are the troubleshooting steps you have done so far?
    If you could also provide a screenshot, that would be much helpful in further assessing this issue. We'll keep an eye out to your response.

Mark Isi, Jul 22, 2023
  4. Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

Cheap Photo box that will get the job done

WEll i took on this project for PP hes a hardware reviewer and wants to get the professional looking pics for the Pc parts

Materials:
    • Big cardboard box
    • a razor
    • white material 3 yards
    • cone lights
    • stapler
    • medical tape
    • pvc pipe about 6 inches longer than your box
    • white paint any cheap finger paint would work
    the project I'm guessing will cost me $30 if it works out properly
    I will post pictures and step by step as i do it

MomentoMoir, Jul 22, 2023
Thema:

Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

Loading...
  1. Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim - Similar Threads - Kameram açılmıyor yardımcı

2. Bilgisayarım Açılmıyor.

in Windows 10 Customization
    Bilgisayarım Açılmıyor.: Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her şifreyi denedim fakat olmuyor.Yazdığın şifrelerin doğruluğundan eminim hatta denedim fakat her defasında parola yanlış...
  3. Bilgisayarım açılmıyor.

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  4. Bilgisayarım açılmıyor.

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  5. forza 4 açılmıyor

forza 4 açılmıyor: forza 4 ü dün indirdim dün hatalar veriyordu bugün hiç açılmıyor açmaya çalışırken RAM i neredeyse tamamını kullanıyor açılması için neler yapmam lazım? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/forza-4-a%C3%A7%C4%B1lm%C4%B1yor/91ad20e1-967d-4f55-983d-42bf4658d19b
  6. Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim: Bilgisayarımın kamerası açılmıyor. ayarlar kısmından bir terslik bulamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kameram-a%C3%A7%C4%B1lm%C4%B1yor/0f3e52d4-0476-48a5-811d-bfad2ac5d0b5
  7. Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

in Windows 10 Customization
    Kameram açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim: Bilgisayarımın kamerası açılmıyor. ayarlar kısmından bir terslik bulamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kameram-a%C3%A7%C4%B1lm%C4%B1yor/0f3e52d4-0476-48a5-811d-bfad2ac5d0b5
  8. OneDrive oturumu açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler.

in Windows 10 Network and Sharing
    OneDrive oturumu açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler.: ekran görüntüsü https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/onedrive-oturumu-a%C3%A7%C4%B1lm%C4%B1yor/fc84735b-5dff-4126-94a1-2bf2a0c21a91
  9. OneDrive oturumu açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler.

in Windows 10 Gaming
    OneDrive oturumu açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler.: ekran görüntüsü https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/onedrive-oturumu-a%C3%A7%C4%B1lm%C4%B1yor/fc84735b-5dff-4126-94a1-2bf2a0c21a91
  10. OneDrive oturumu açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler.