Windows 10: Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu
Discus and support Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Dilayda Aydın, Mar 2, 2025.
Thema:
Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu
Loading...
-
Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu - Similar Threads - Kapanmayan güvenlik ekranı
-
Bilgisayarım ekranı genişledi
in Windows 10 GamingBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 CustomizationBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 Software and AppsKapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım... -
in Windows Hello & LockscreenKapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım... -
Fps sorunu
in Windows 10 Software and AppsFps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem... -
Güvenlik Duvarı Sıfırlamak
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingGüvenlik Duvarı Sıfırlamak: MerhabaBu videodaki https://youtu.be/cPMqq9oqbo41.yöntemle güvenlik duvarını sıfırlamak laptopa zarar verir mi? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/g%C3%BCvenlik-duvar%C4%B1-s%C4%B1f%C4%B1rlamak/02a3bd35-e0e6-45d7-b920-cd56c8d89ae4 -
Windows AUDIODG.EXE sorunu
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows AUDIODG.EXE sorunu: merhaba bilgisayarımda ses sorunu yaşıyorum oyunlarda sesler 3-4 saniye tamamen gidiyor ve geliyor geldiğinde ise arkaşlarımın sesleri falan gelmiyor bu sorunu aldığım zaman ise olay görüntüleyicisine baktığımda şöyle bir hata görüyorum Ekran kartı: RX580 ROG STRIX.... -
Windows 10 kilit ekranı
in Windows Hello & LockscreenWindows 10 kilit ekranı: Kilit ekranı resmini seçiyorum. Bilgisayarımı kapatıp açtığımdayeniden başlatma değil seçtiğim resim değil Windowsun bir resmi oluyor. Ayarlardan baktığımda hala kendi seçtiğim resim ayarlı halde oluyor. Yeniden başlattığımda bu sorun olmuyor. Uykuya alınca da sorun olmuyor....