Windows 10: Kilitli dosyalarımı açamıyorum.
Discus and support Kilitli dosyalarımı açamıyorum. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba kısa zaman önce bilgisayarımı sıfırladım ve dosyalarımı harici taşınabilir HDD`ye aktardım fakat dosyaları windows üzerinden şifrelemiştim ,... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by EREN DAVRAN, Jun 17, 2023.
Thema:
Kilitli dosyalarımı açamıyorum.
Loading...
-
Kilitli dosyalarımı açamıyorum. - Similar Threads - Kilitli dosyalarımı açamıyorum
-
Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.
in Windows 10 Software and AppsAygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.: 1- Microsoft hesabım admin ve bütün yetkilere sahip.2- Şöyle problem olabilir diye şu adımları denedim:Msxml.dllMsxml2.dllMsxml3.dlleksik olabilir dedimBaşlat'a ve Çalıştır'a tıklayın, cmd yazın ve Tamam'a tıklayın.Komut isteminde cd %windir%\system32yazın ve ENTER tuşuna... -
Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.
in Windows 10 GamingAygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.: 1- Microsoft hesabım admin ve bütün yetkilere sahip.2- Şöyle problem olabilir diye şu adımları denedim:Msxml.dllMsxml2.dllMsxml3.dlleksik olabilir dedimBaşlat'a ve Çalıştır'a tıklayın, cmd yazın ve Tamam'a tıklayın.Komut isteminde cd %windir%\system32yazın ve ENTER tuşuna... -
bilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225
in Windows 10 Gamingbilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225: bilgisayarımı açamıyorum, sürekli mavi ekrana atıyor, windows a devam et dediğimde restart atıp tekrar mavi ekrana atıyordefalarca tekrar edip zar zor bilgisayarımı açabiliyorum... -
in Windows 10 Network and SharingKilitli dosyalarımı açamıyorum.: Merhaba kısa zaman önce bilgisayarımı sıfırladım ve dosyalarımı harici taşınabilir HDD`ye aktardım fakat dosyaları windows üzerinden şifrelemiştim , şuanda da dosyaları bilgisayarıma atamıyorum , okuyamıyorum kısacası dosya üzerinde hiçbir işlem yapamıyorum , " dosya... -
in Windows 10 GamingKilitli dosyalarımı açamıyorum.: Merhaba kısa zaman önce bilgisayarımı sıfırladım ve dosyalarımı harici taşınabilir HDD`ye aktardım fakat dosyaları windows üzerinden şifrelemiştim , şuanda da dosyaları bilgisayarıma atamıyorum , okuyamıyorum kısacası dosya üzerinde hiçbir işlem yapamıyorum , " dosya... -
Uzamsal Ses'i açamıyorum.
in Windows 10 GamingUzamsal Ses'i açamıyorum.: Uzamsal sesi Microsoft sitesindeki gibi açmaya çalıştığımda Dolby Atmos'u seçiyorum, uzamsal ses açılırken bir hata oluştu diyor. Ses sorunlarını gidermeyi çalıştırdım. Bu sefer de Ses geliştirmelerini aç'ı önerdi, aç dediğimde de tekrar aynı hatayı alıyorum. Dolby Access i... -
Uzamsal Ses'i açamıyorum.
in Windows 10 Software and AppsUzamsal Ses'i açamıyorum.: Uzamsal sesi Microsoft sitesindeki gibi açmaya çalıştığımda Dolby Atmos'u seçiyorum, uzamsal ses açılırken bir hata oluştu diyor. Ses sorunlarını gidermeyi çalıştırdım. Bu sefer de Ses geliştirmelerini aç'ı önerdi, aç dediğimde de tekrar aynı hatayı alıyorum. Dolby Access i... -
Kilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum
in Windows Hello & LockscreenKilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum: Bir gün kilit ekranımı değiştirmeyi denediğimde kilit ekranı görünümü gözükmüyordu ve sürekli dönüyordu. Çıkış yaptığımda istediğim kilit ekranı görüntüsünü göremiyordum. Yardım ederseniz sevinirim.... -
Windows 10 kilit ekranı
in Windows Hello & LockscreenWindows 10 kilit ekranı: Kilit ekranı resmini seçiyorum. Bilgisayarımı kapatıp açtığımdayeniden başlatma değil seçtiğim resim değil Windowsun bir resmi oluyor. Ayarlardan baktığımda hala kendi seçtiğim resim ayarlı halde oluyor. Yeniden başlattığımda bu sorun olmuyor. Uykuya alınca da sorun olmuyor....