Windows 10: Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.

Discus and support Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Klavyemde AltGr tuşu ya da Ctrl+Alt tuşları ile 4, 5, 6, 7 tuşlarıyla özel karakterler yapamıyorum. Örneğin 1 bölü 2 işaretini yapmak için AltGr+5... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Muhammet Emin Işık, Aug 8, 2024.

1. Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.

Klavyemde AltGr tuşu ya da Ctrl+Alt tuşları ile 4, 5, 6, 7 tuşlarıyla özel karakterler yapamıyorum. Örneğin 1 bölü 2 işaretini yapmak için AltGr+5 tuşuna basmam gerekiyor fakat olmuyor. Ama AltGr+3 tuşuna basarsam # işaretini yapabiliyorum. Dolayısıyla AltGr tuşumda herhangi bir problem yok. Bu sorun neden olur?

:)

Muhammet Emin Işık, Aug 8, 2024
  2. Sywdd Win User

Random tu tu noice in background windows

Hello,

Since yesterday im having a weird tu tu sound that happends twice in a row or some time once in a while, i even disabled windows sounds through control panel and systen sounds in audio control, i didnt download anything or updated anything it happend randomly.

Hope anyone knows how to solve it even a program doesn't detect it nor it is from message board even all sounds disabled.

Greetings

Sywdd, Aug 8, 2024
  3. q hacer si tu computadora suena saturada

q hacer si tu computadora suena saturada

mathias sulzer, Aug 8, 2024
  4. btarunr Win User

Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.

TRENDNet Intros TU-S9 USB to Serial Converter

With legacy interfaces such as RS-232 serial obsolete and clearly phased out of PC motherboard standards, those still needing the interface, such as for connecting MODEMs, telecom equipment, robotics, etc., are finding themselves in need of devices such as the TRENDNet TU-S9. Simply put, this is an adapter cable with a USB connector on one side, and a RS-232 9-pin male connector on the other. The cable between the two is about 7 cm long. Operating systems such as Windows 7-thru-98; and Mac OS X 10.1-thru-10.6 are supported. The TU-S9 from TRENDNet is priced at US $12.99.

Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum. 218a_thm.jpg

btarunr, Aug 8, 2024
Thema:

Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.

Loading...
  1. Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum. - Similar Threads - Klavyemde AltGr tuşu

2. bazı siteler yüklenmiyor

in Windows 10 Gaming
    bazı siteler yüklenmiyor: Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler için kurum maili ile giriş sağlandığı için böyle giriş yapmam mümkün değil....
  3. bazı siteler yüklenmiyor

in Windows 10 Software and Apps
    bazı siteler yüklenmiyor: Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler için kurum maili ile giriş sağlandığı için böyle giriş yapmam mümkün değil....
  4. Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.: Klavyemde AltGr tuşu ya da Ctrl+Alt tuşları ile 4, 5, 6, 7 tuşlarıyla özel karakterler yapamıyorum. Örneğin 1 bölü 2 işaretini yapmak için AltGr+5 tuşuna basmam gerekiyor fakat olmuyor. Ama AltGr+3 tuşuna basarsam # işaretini yapabiliyorum. Dolayısıyla AltGr tuşumda herhangi...
  5. AltGr button is not working

in Windows 10 Drivers and Hardware
    AltGr button is not working: AltGr button is not working...i press AltGr + Shift to change language but not working https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/altgr-button-is-not-working/e6a69a23-9306-4ff4-98cb-b41af7fb39a5
  6. bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda hata denememe rağmen kelimeleri hiç okuyamıyorum...
  7. Windows 11 Yapamıyorum.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Windows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl...
  8. Windows 11 Yapamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl...
  9. Windows 11 Yapamıyorum.

in Windows 10 Software and Apps
  10. altgr

in Windows 10 Drivers and Hardware
    altgr: type azerty funct keys Alt Gr : out on real clavier or virtual clavier cause ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/altgr/bfc18b09-53b0-4add-bf13-84144ff0ae9c