Windows 10: Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.
Discus and support Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Klavyemde AltGr tuşu ya da Ctrl+Alt tuşları ile 4, 5, 6, 7 tuşlarıyla özel karakterler yapamıyorum. Örneğin 1 bölü 2 işaretini yapmak için AltGr+5... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Muhammet Emin Işık, Aug 8, 2024.
Thema:
Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.
Loading...
-
Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum. - Similar Threads - Klavyemde AltGr tuşu
-
bazı siteler yüklenmiyor
in Windows 10 Gamingbazı siteler yüklenmiyor: Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler için kurum maili ile giriş sağlandığı için böyle giriş yapmam mümkün değil.... -
bazı siteler yüklenmiyor
in Windows 10 Software and Appsbazı siteler yüklenmiyor: Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler için kurum maili ile giriş sağlandığı için böyle giriş yapmam mümkün değil.... -
Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.
in Windows 10 Software and AppsKlavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.: Klavyemde AltGr tuşu ya da Ctrl+Alt tuşları ile 4, 5, 6, 7 tuşlarıyla özel karakterler yapamıyorum. Örneğin 1 bölü 2 işaretini yapmak için AltGr+5 tuşuna basmam gerekiyor fakat olmuyor. Ama AltGr+3 tuşuna basarsam # işaretini yapabiliyorum. Dolayısıyla AltGr tuşumda herhangi... -
AltGr button is not working
in Windows 10 Drivers and HardwareAltGr button is not working: AltGr button is not working...i press AltGr + Shift to change language but not working https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/altgr-button-is-not-working/e6a69a23-9306-4ff4-98cb-b41af7fb39a5 -
bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor
in Windows 10 Gamingbazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda hata denememe rağmen kelimeleri hiç okuyamıyorum... -
Windows 11 Yapamıyorum.
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl... -
Windows 11 Yapamıyorum.
in Windows 10 GamingWindows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl... -
Windows 11 Yapamıyorum.
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Yapamıyorum.: TR/Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım bütün güncelleştirmelerim yapıldı ancak Windows 11'e geçiş yapamıyorum. Windows Insider Programına da katıldım ancak başlat dediğim zaman "Üzgünüz bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Hata kodu olarakta "0x0" bu kodu almaktayım. Nasıl... -
altgr
in Windows 10 Drivers and Hardwarealtgr: type azerty funct keys Alt Gr : out on real clavier or virtual clavier cause ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/altgr/bfc18b09-53b0-4add-bf13-84144ff0ae9c