Windows 10: Klavyemde belirli tuşlar basmıyor

Discus and support Klavyemde belirli tuşlar basmıyor in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Merhaba, laptop klavyemde ctrl, alt, windows gibi tuşlar çalışmıyor. Harici bir klavye takdığımda yine aynı tuşlar ondada çalışmıyor bunu nasıl... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by nihatc, May 25, 2025 at 2:02 PM.

1. nihatc Win User

Klavyemde belirli tuşlar basmıyor

Merhaba, laptop klavyemde ctrl, alt, windows gibi tuşlar çalışmıyor. Harici bir klavye takdığımda yine aynı tuşlar ondada çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim? klavye sürücüsünü silmeyi, güncellemeyi. regeditten i8042prt daki start değerini 1 yapmayı, yapışkan tuşları, filtrelemeyi vs. kapattım, fn+esc , fn+win denedim yine çalışmadı.laptopun modeli technopc NB CWE15IARben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü yine aynı sorundan teknik servise göndermiştik geldiğinde düzelmişti ancak yazılım güncellemelerini yaptıkdan sonra tekrardan aynısı oldu geri dönüş noktasını yükledim yinede fayda

:)

2. Sywdd Win User

Random tu tu noice in background windows

Hello,

Since yesterday im having a weird tu tu sound that happends twice in a row or some time once in a while, i even disabled windows sounds through control panel and systen sounds in audio control, i didnt download anything or updated anything it happend randomly.

Hope anyone knows how to solve it even a program doesn't detect it nor it is from message board even all sounds disabled.

Greetings

3. Lumia 1020 camera not working after w8.1 update

Hi Lars,

To better assist you with the camera issue, please answer the following questions:

• What error message are you getting?
    • What troubleshooting steps have you tried so far?

Regards.

4. Klavyemde belirli tuşlar basmıyor

q hacer si tu computadora suena saturada

q hacer si tu computadora suena saturada

mathias sulzer, May 25, 2025 at 2:03 PM
Thema:

Klavyemde belirli tuşlar basmıyor

Loading...
  1. Klavyemde belirli tuşlar basmıyor - Similar Threads - Klavyemde belirli tuşlar

2. belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metni seçmek için...

in Windows 10 Gaming
    belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metni seçmek için...: belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metine tıkladıktan sonra metni seçmek için farenin tuşunu basılı tutup sürüklemekyaptım ama olmadı bir etkinleştirmesi falan mı var acaba?...
  3. belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metni seçmek için...

in Windows 10 Software and Apps
    belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metni seçmek için...: belirli bir metin seçmek istiyorum ve support sayfasında belirtilenleri metine tıkladıktan sonra metni seçmek için farenin tuşunu basılı tutup sürüklemekyaptım ama olmadı bir etkinleştirmesi falan mı var acaba?...
  4. Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...: Elimde minidump dosyası var yaşadığım sorun mavi ekran bilgisayarda googleda bir linki hepsiburada linkini yapıştırdığımda siteye giriş yaptığım saniyesinde mavi ekran verdi ve ses zzzzz oldu ardından yeniden başlatıldı. Elimde minidump dosyası var dediğim gibi atabilirim...
  5. Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...

Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...: Elimde minidump dosyası var yaşadığım sorun mavi ekran bilgisayarda googleda bir linki hepsiburada linkini yapıştırdığımda siteye giriş yaptığım saniyesinde mavi ekran verdi ve ses zzzzz oldu ardından yeniden başlatıldı. Elimde minidump dosyası var dediğim gibi atabilirim...
  6. Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  7. Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.: Klavyemde AltGr tuşu ya da Ctrl+Alt tuşları ile 4, 5, 6, 7 tuşlarıyla özel karakterler yapamıyorum. Örneğin 1 bölü 2 işaretini yapmak için AltGr+5 tuşuna basmam gerekiyor fakat olmuyor. Ama AltGr+3 tuşuna basarsam # işaretini yapabiliyorum. Dolayısıyla AltGr tuşumda herhangi...
  8. Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.

Klavyemde AltGr tuşu ile bazı tuşlarla kombinasyon yapamıyorum.: Klavyemde AltGr tuşu ya da Ctrl+Alt tuşları ile 4, 5, 6, 7 tuşlarıyla özel karakterler yapamıyorum. Örneğin 1 bölü 2 işaretini yapmak için AltGr+5 tuşuna basmam gerekiyor fakat olmuyor. Ama AltGr+3 tuşuna basarsam # işaretini yapabiliyorum. Dolayısıyla AltGr tuşumda herhangi...