Windows 10: Klucze g2a
Discus and support Klucze g2a in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; Chciałbym się spytać czy klucze windows 10 są legalne do kupienia ze strony G2A? Mówią ze legalna ale chcialem sie upewnic... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by Szymon Szwargulski, Oct 20, 2022.
Thema:
Klucze g2a
Loading...
-
Klucze g2a - Similar Threads - Klucze g2a
-
Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...
in Windows 10 GamingUżyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...: Kiedy użyłem konsoli aby aktywować klucz windows to zadziałało ale w ustawieniach nadal jest nie aktywowany i nie działa https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/u%C5%BCy%C5%82em-konsoli-%C5%BCeby-aktywowa%C4%87/c1414057-d5fc-4b7f-927a-710d4f9e4476 -
Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...
in Windows 10 Software and AppsUżyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...: Kiedy użyłem konsoli aby aktywować klucz windows to zadziałało ale w ustawieniach nadal jest nie aktywowany i nie działa https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/u%C5%BCy%C5%82em-konsoli-%C5%BCeby-aktywowa%C4%87/c1414057-d5fc-4b7f-927a-710d4f9e4476 -
Czy klucz z gvgmall jest legalny?
in Windows 10 GamingCzy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego... -
Czy klucz z gvgmall jest legalny?
in Windows 10 Software and AppsCzy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego... -
Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?
in Windows 10 GamingJak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?: Komputery w mojej sieci pracują w domenie ale użytkownicy są zalogowani także do usługi Microsoft365. W jaki sposób mogę zapisać klucze BitLocker na kontach Microsoft? Niestety zarówno po zalogowaniu do Microsoft Entra jak i konta Microsoft użytkownika jest informacja o braku... -
Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?
in Windows 10 Software and AppsJak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?: Komputery w mojej sieci pracują w domenie ale użytkownicy są zalogowani także do usługi Microsoft365. W jaki sposób mogę zapisać klucze BitLocker na kontach Microsoft? Niestety zarówno po zalogowaniu do Microsoft Entra jak i konta Microsoft użytkownika jest informacja o braku... -
Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera
in Windows 10 GamingKlucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,... -
Klucze g2a
in Windows 10 GamingKlucze g2a: Chciałbym się spytać czy klucze windows 10 są legalne do kupienia ze strony G2A? Mówią ze legalna ale chcialem sie upewnic https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/klucze-g2a/3caef3d4-d1e1-4540-8a03-173dfe630e46 -
Klucze g2a
in Windows 10 Software and AppsKlucze g2a: Chciałbym się spytać czy klucze windows 10 są legalne do kupienia ze strony G2A? Mówią ze legalna ale chcialem sie upewnic https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/klucze-g2a/3caef3d4-d1e1-4540-8a03-173dfe630e46