Windows 10: комп "з'їв" розширення екрану з1920x1080 до 1024х768.що робити?

Discus and support комп "з'їв" розширення екрану з1920x1080 до 1024х768.що робити? in Windows 10 Customization to solve the problem; Доброго дня. Проблема ось яка коп'ютер старий, але не на стіки... почав сьогодні сам по собі дуже часто перезавантажуватисядесь хвилин 20 не переставав... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by хOG, Oct 14, 2024.

1. хOG Win User

комп "з'їв" розширення екрану з1920x1080 до 1024х768.що робити?

Доброго дня. Проблема ось яка коп'ютер старий, але не на стіки... почав сьогодні сам по собі дуже часто перезавантажуватисядесь хвилин 20 не переставав включатися і виключатися, коли я його самостійно вирубила і врубила, будь ласка, він "з'їв" розширення екрану з1920x1080 до 1024х768. Я знаю як повернути його назад, але 1920х1080 більше немає і взагалі більше 1024х768 немає! Я дуже боюся щось наклацати чи розібрати його, будь ласка у кого така сама проблема була, підскажіть, що треба зробити?

:)

2. Display resolution stuck at 1024 X 768

Hello,

I've upgraded to Windows 10 about a month ago, and recently my screen resolution got stuck at 1024 x 768. I can't change it back to the usual 1360 X 768 because the screen just turns black, and I have to press enter to return to the previous setting. I can
    "fool" it into setting to 1280 x 768 whenever I startup the new Catalyst installer, but it reverts to 1024 after I turn the computer on and off again.

My video card is a ATI Radeon 4800 HD.

WaldemarPutz, Oct 15, 2024
  3. Screen resolution 1024 x 768

Hi, I have purchased a new computer, all of the updates have been completed but I cannot get a better resolution other that 1024 x 768. I have tried uninstalling the nvidea and reinstall and nothing changes.

SteveDavey1, Oct 15, 2024
  4. Jai Garg Win User

My laptop is stuck on the 1024 x 768. Help.

So on my Windows 7 laptop, my resolution is stuck at 1024 x 768. I was on Task Manager and by mistake closed a process called explorer.exe. It removed the taskbar and made all of my desktop apps disappear. After I restart the computer it is gone but then
    my resolution switches from 1280 x 720 to 1024 x 768. On the resolution panel, it shows nothing else and I cannot make a custom resolution. Please help.

Jai Garg, Oct 15, 2024
Thema:

Loading...
  1. комп "з'їв" розширення екрану з1920x1080 до 1024х768.що робити? - Similar Threads - комп з'їв розширення

2. Що мені робити?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Що мені робити?: Всім привіт! Проблема наступного характеру,купив собі вживаний Surfase Pro 5 8/256 Intel i5-7600U... Вирішив з нуля поставити вінду...і під час інсталяції вилізає вікно з таким текстом "Виберіть необхідні драйвера" Що я тільки не робив,і міняв з 10 на 11 вінду,і через інший...
  3. Що мені робити?

in Windows 10 Gaming
    Що мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій...
  4. Що мені робити?

in Windows 10 Software and Apps
    Що мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій...
  5. Що мені робити?

in Windows 10 Drivers and Hardware
  6. Що робити?

in Windows 10 Gaming
    Що робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,...
  7. Що робити?

in Windows 10 Software and Apps
    Що робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,...
  8. to interrupt normal startup press enter. Що робити?

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    to interrupt normal startup press enter. Що робити?: Добрий день, спокійно сиджу і дивлюсь фільм, загоряться синій екран з написом Unexpected store exception, після цього ноутбук не вмикається, на екрані пише to interrupt normal startup press enter. Що робити?***Moved from Windows / Windows 10 / Производительность и...
  9. що робити коли немає доступу до диску перепробував всі варінти нічого не змінилось

in Windows 10 Drivers and Hardware
    що робити коли немає доступу до диску перепробував всі варінти нічого не змінилось: Шановні,Пишу вам, тому що я стикнувся з проблемою з доступом до диску. Я перепробував всі можливі варіанти, які знайшов в Інтернеті, але нічого не допомогло.Симптоми:Не можу отримати доступ до файлів на диску.Диск не відображається в Провіднику Windows.Система Windows...
  10. Доброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?

in Windows 10 Gaming
    Доброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?: Що робити у такому випадку? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE/22062e05-f197-47f5-b13d-fb7ada25080f