Windows 10: Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11

Discus and support Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam mam problem z win11 od jakiegoś czasu w totalnie niespodziewwanych momentach system dostaje blue screnna z secure kennelem jako przyczyna.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Michał Hyla, Oct 3, 2024.

1. Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11

Witam mam problem z win11 od jakiegoś czasu w totalnie niespodziewwanych momentach system dostaje blue screnna z secure kennelem jako przyczyna. ponizej zalaczam dmp file ktory się generuje. Sprawdziłem ramy diagnostyką lecz one nie wykazują zadnego błedu. ************* Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories ************** ExtensionRepository : Implicit UseExperimentalFeatureForNugetShare : true AllowNugetExeUpdate : true NonInteractiveNuget : true AllowNugetMSCredentialProviderInstall : true AllowParallelInitializationOfLocalRepo

:)

Michał Hyla, Oct 3, 2024

2. Komputer się zacina.

Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.

HenrykAndrzej, Oct 3, 2024
  3. Edward Wtorek, Oct 3, 2024
  4. Roan T Win User

Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11

Blue Screen

Hi,

Blue screens could be caused by problems with your computer’s hardware or with its driver. Still, we
    would like to know more about the issue. Please clarify the following:

• Did you get a STOP code?
    • Did you install any hardware or driver recently?

For basic troubleshooting steps to resolve blue screen errors, we suggest checking out this
    article and simply follow the steps.

Feel free to contact us if you need further help.

Roan T, Oct 3, 2024
Thema:

Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11

Loading...
  1. Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11 - Similar Threads - Komputer dostaje blue

2. Nie dostaje kodu pin na maila

in Windows 10 Gaming
    Nie dostaje kodu pin na maila: Dzień dobry posiadam problem z logowaniem się do konta Microsoft robiłem aktualizacje płyty głównej i muszę ponownie skonfigurować pin lecz by to zrobić muszę się zalogować do konta logując się muszę wprowadzić kod który powinien być wysłany na mailu albo na numer telefonu...
  3. Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11

in Windows 10 Software and Apps
    Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11: Witam mam problem z win11 od jakiegoś czasu w totalnie niespodziewwanych momentach system dostaje blue screnna z secure kennelem jako przyczyna. ponizej zalaczam dmp file ktory się generuje. Sprawdziłem ramy diagnostyką lecz one nie wykazują zadnego błedu. *************...
  4. Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?

in Windows 10 Gaming
    Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?: Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?I co mógłbym z tym zrobić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/witam-czy-jest-mi-kto%C5%9B-w-stanie-pom%C3%B3c/49e199df-6a4b-43b5-a54e-2aa4b2cb494d
  5. Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?

Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?: Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?I co mógłbym z tym zrobić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/witam-czy-jest-mi-kto%C5%9B-w-stanie-pom%C3%B3c/49e199df-6a4b-43b5-a54e-2aa4b2cb494d
  6. Komputer się zacina.

in Windows 10 Gaming
    Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  7. Komputer się zacina.

Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  8. Komputer się zacina.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  9. Nice No 'Curve' w/ Win11

in Windows 10 Gaming
    Nice No 'Curve' w/ Win11: Well, I sure do appreciate my time since the end of June 2021 working with Win11 Dev, as a Windows Insider. It gave me an opportunity to really know Win11 when a couple of days ago arrived. I have had a new Win11 capable tower built and sitting patiently in its shiny...
  10. Nice No 'Curve' w/ Win11

Nice No 'Curve' w/ Win11: Well, I sure do appreciate my time since the end of June 2021 working with Win11 Dev, as a Windows Insider. It gave me an opportunity to really know Win11 when a couple of days ago arrived. I have had a new Win11 capable tower built and sitting patiently in its shiny...