Windows 10: Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11
Discus and support Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam mam problem z win11 od jakiegoś czasu w totalnie niespodziewwanych momentach system dostaje blue screnna z secure kennelem jako przyczyna.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Michał Hyla, Oct 3, 2024.
Thema:
Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11
Loading...
-
Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11 - Similar Threads - Komputer dostaje blue
-
Nie dostaje kodu pin na maila
in Windows 10 GamingNie dostaje kodu pin na maila: Dzień dobry posiadam problem z logowaniem się do konta Microsoft robiłem aktualizacje płyty głównej i muszę ponownie skonfigurować pin lecz by to zrobić muszę się zalogować do konta logując się muszę wprowadzić kod który powinien być wysłany na mailu albo na numer telefonu... -
Komputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11
in Windows 10 Software and AppsKomputer dostaje blue screena w randomowych momentach win11: Witam mam problem z win11 od jakiegoś czasu w totalnie niespodziewwanych momentach system dostaje blue screnna z secure kennelem jako przyczyna. ponizej zalaczam dmp file ktory się generuje. Sprawdziłem ramy diagnostyką lecz one nie wykazują zadnego błedu. *************... -
Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?
in Windows 10 GamingWitam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?: Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?I co mógłbym z tym zrobić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/witam-czy-jest-mi-kto%C5%9B-w-stanie-pom%C3%B3c/49e199df-6a4b-43b5-a54e-2aa4b2cb494d -
Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?
in Windows 10 Software and AppsWitam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?: Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc zrozumieć co wywołało u mnie blue screena?I co mógłbym z tym zrobić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/witam-czy-jest-mi-kto%C5%9B-w-stanie-pom%C3%B3c/49e199df-6a4b-43b5-a54e-2aa4b2cb494d -
Komputer się zacina.
in Windows 10 GamingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 Software and AppsKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Nice No 'Curve' w/ Win11
in Windows 10 GamingNice No 'Curve' w/ Win11: Well, I sure do appreciate my time since the end of June 2021 working with Win11 Dev, as a Windows Insider. It gave me an opportunity to really know Win11 when a couple of days ago arrived. I have had a new Win11 capable tower built and sitting patiently in its shiny... -
Nice No 'Curve' w/ Win11
in Windows 10 Software and AppsNice No 'Curve' w/ Win11: Well, I sure do appreciate my time since the end of June 2021 working with Win11 Dev, as a Windows Insider. It gave me an opportunity to really know Win11 when a couple of days ago arrived. I have had a new Win11 capable tower built and sitting patiently in its shiny...