Windows 10: Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Discus and support Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by GracjanK, Mar 31, 2022.

1. GracjanK Win User

Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić zatrzymuje się przywracanie na 79% i cofa zmiany a potem przenosi mnie do Windows Recovery System. Odzyskiwanie z obrazu działa tak samo, po wejściu do systemu pokazuje się napis "Przywracanie systemu Windows nie powiodło się, nie wprowadzono żadnych zmian" i tak za każdym razem kiedy próbuje cokolwiek zrobić żeby przywrócić syst

:)

GracjanK, Mar 31, 2022

2. nawigacja here drive

Witam.

1.Co Dzieje sie z wykupioną licencją na nawigację globalna w przypadku zmiany telefonu (np.520 na 625). Przy użyciu Tej samej KARTY SIM?

2.Co Dzieje sie z wykupioną licencją na nawigację globalna w przypadku zmiany Tym Razem KARTY SIM (np.z powodu zmiany operatora)?

Dziekuję.Pozdrawiam.

piotrek68-, Mar 31, 2022
  3. MaloK Win User
    Connecting NAS - mapping of drives

Ok,

If you want, we can do a step by step troubleshooting of your current situation:

If you are able to ping your Machine and it responds.
    Code:
    Try to view if your NAS appears on the Network List:
    Code:
    If Your NAS appears on the list, try to view it:
    Code:
    The available shares will be listed there.

Then Try to List the content of one of the directories:
    Code:
    This should list the content of the directory,

If all this works Try to map a drive on one share:
    Code:
    Pls reply with the "response" of the first "encounter" of a non positive output.

This exercise should reveal if you have a Network or Protocol or Cipher or Authentication problem.

MaloK, Mar 31, 2022
  4. Gino Des Win User

Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Windows 10 & NAS Box

Hi Peter,

A few possible reasons can cause this issue. To help us identify the cause of this problem, we would like to know the following information:

• How is your NAS box connected to your computer? (Ethernet, Wi-Fi, or USB)
    • Are you using a program provided by the manufacturer of your NAS box to access it?
    • Do you receive any error messages when accessing your NAS box? If yes, what is the exact error message?
    • What troubleshooting steps have you tried so far?

In the meantime, we suggest that you perform the solution provided by omiklik (Most Helpful Reply)
    in the following thread: Unable to see NAS drive on Network - Win 10 PC.

Keep us updated on the status of the issue, and we will be glad to assist you further.

Gino Des, Mar 31, 2022
Thema:

Loading...
  1. Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany - Similar Threads - Komputer przy przywracaniu

2. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

in Windows 10 Gaming
    Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  3. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

in Windows 10 Software and Apps
    Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  4. Windows 11 - folder sam cofa się do początku

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 - folder sam cofa się do początku: Witam, mam problem z Windows 11 - konkretnie chodzi o to, że nagle folder w którym mam dużo plików cofa się do samego początku. Wyjaśnię to na swojej sytuacji: Mam otworzony jeden folder ze zdjęciami i drugi folder pusty, do którego wybieram zdjęcia. W folderze ze zdjęciami...
  5. Windows 11 - folder sam cofa się do początku

Windows 11 - folder sam cofa się do początku: Witam, mam problem z Windows 11 - konkretnie chodzi o to, że nagle folder w którym mam dużo plików cofa się do samego początku. Wyjaśnię to na swojej sytuacji: Mam otworzony jeden folder ze zdjęciami i drugi folder pusty, do którego wybieram zdjęcia. W folderze ze zdjęciami...
  6. Komputer się zacina.

in Windows 10 Gaming
    Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  7. Komputer się zacina.

Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  8. Komputer się zacina.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  9. Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

in Windows 10 Gaming
    Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany: Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić...
  10. Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować: Od jakiegoś czasu mój laptop nie potrafi naładować się do 100%. Próbowałem usuwania/pobierania na nowo sterowników jednak to nic nie dało, tak samo troubleshooter nie znajdywał błędów. Mój laptop to Asus X509FJ-EJ184 z zainstalowanym Windows 10 Pro....