Windows 10: Komputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza
Discus and support Komputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Witam,od pewnego czasu napotykam na problem w postaci samoczynnie wyłączającego się komputera. Dzieje się to losowo, ale często podczas uruchamiania... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Sosi2, Mar 10, 2025.
Thema:
Komputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza
Loading...
-
Komputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza - Similar Threads - Komputer stacjonarny notorycznie
-
Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić
in Windows 10 GamingMam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić: Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mam-komputer-stacjonarny-a-zachowuje-si%C4%99-jak/0bb74836-3a96-4fc3-9572-516d1e43e510 -
Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić
in Windows 10 Software and AppsMam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić: Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mam-komputer-stacjonarny-a-zachowuje-si%C4%99-jak/0bb74836-3a96-4fc3-9572-516d1e43e510 -
Komputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza
in Windows 10 GamingKomputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza: Witam,od pewnego czasu napotykam na problem w postaci samoczynnie wyłączającego się komputera. Dzieje się to losowo, ale często podczas uruchamiania wymagających aplikacji i gier. Czy byłby ktoś w stanie przeanalizować screeny z podglądu zdarzeń? W linku poniżej wyśle również... -
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 GamingKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 Software and AppsKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Mój komputer ciągle sam się wyłącza
in Windows 10 GamingMój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt... -
Mój komputer ciągle sam się wyłącza
in Windows 10 Software and AppsMój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 Software and AppsKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....