Windows 10: kradziez konta
Discus and support kradziez konta in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; witam dnia 16.08.2022 moje konto microsoft zostało skradzione konto na adres email *** Email address is removed for privacy ***. jedyne jakie slady... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by Adrian Lesniak, Aug 17, 2022.
Thema:
kradziez konta
Loading...
-
kradziez konta - Similar Threads - kradziez konta
-
Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...
in Windows 10 GamingBłąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...: Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie... -
Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...
in Windows 10 Software and AppsBłąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...: Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie... -
ODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA
in Windows 10 GamingODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA: witam, pobrałem jakiś czas temu wirusa na komputer, wszystkie moje konta zostały skradzione, hasła i maile pozmieniane, czy jest możliwość jakiegoś powrotu mojego konta microsoft *** Email address is removed for privacy *** , dalej mam dostęp do maila oraz numeru telefonu,... -
ODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA
in Windows 10 Software and AppsODZYSKIWANIE SKRADZIONEGO KONTA: witam, pobrałem jakiś czas temu wirusa na komputer, wszystkie moje konta zostały skradzione, hasła i maile pozmieniane, czy jest możliwość jakiegoś powrotu mojego konta microsoft *** Email address is removed for privacy *** , dalej mam dostęp do maila oraz numeru telefonu,... -
Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.
in Windows 10 Updates and ActivationZamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.: Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z synchronizacją po czystej instalacji i logowaniu się automatycznie przywracało ustawienia i kopie przed formatem systemu.... -
in Windows 10 GamingZamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.: Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z synchronizacją po czystej instalacji i logowaniu się automatycznie przywracało ustawienia i kopie przed formatem systemu.... -
in Windows 10 Software and AppsZamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.: Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z synchronizacją po czystej instalacji i logowaniu się automatycznie przywracało ustawienia i kopie przed formatem systemu.... -
KRADZIEŻ KONTA
in Windows 10 GamingKRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc... -
KRADZIEŻ KONTA
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityKRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc...