Windows 10: Ktoś shakował moje konto Microsoft

Discus and support Ktoś shakował moje konto Microsoft in Windows 10 Gaming to solve the problem; Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Igor Konstańciuk, May 4, 2024.

1. Ktoś shakował moje konto Microsoft

Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc

:)

Igor Konstańciuk, May 4, 2024

2. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

bialson_438, May 4, 2024
  3. Nastavení služby moje rodina

Dobrý den můžu se zeptat kde na stránce nastavení služby moje rodina najdu možnosti Začínáme?Díky

Nokia -709, May 4, 2024
Thema:

Ktoś shakował moje konto Microsoft

Loading...
  1. Ktoś shakował moje konto Microsoft - Similar Threads - Ktoś shakował moje

2. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in User Accounts and Family Safety
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  3. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in Windows 10 Gaming
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  4. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in Windows 10 Software and Apps
  5. Ktoś shakował moje konto Microsoft

Ktoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc...
  6. Familienaccount Microsoft Konto

in Windows 10 Gaming
    Familienaccount Microsoft Konto: Guten TagIch habe mich vor langer Zeit bei meinem Microsoft Account als Familie und komischer weise noch als Kind angemeldet.Ich würde das alles jetzt gerne Berichtigen und als Erwachsener angemeldet sein, sodass ich meine bestehende Emailadresse weiter nutzen kann bei meinem...
  7. Familienaccount Microsoft Konto

Familienaccount Microsoft Konto: Guten TagIch habe mich vor langer Zeit bei meinem Microsoft Account als Familie und komischer weise noch als Kind angemeldet.Ich würde das alles jetzt gerne Berichtigen und als Erwachsener angemeldet sein, sodass ich meine bestehende Emailadresse weiter nutzen kann bei meinem...
  8. Konto Microsoft

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Konto Microsoft: Witam,Mam problem z moim kontem microsft mianowicie zostało skradzione i nie mogę się do niego zalogować włamywacz zmienił adres email i hasło przez co pokazywało że dane konto nie istnieje przez przypadek utworzyłem konto na tym emailu i teraz mam problem w odzyskaniu tego...
  9. konto microsoft

konto microsoft: moje konto Microsoft zostało zhakowane i mój mail został usunięty i zastąpiony jakimś rosyjskim czy ma ktoś pomysł jak odzyskać to konto https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/konto-microsoft/f43d5a8d-5d92-4562-91ca-c24d56447f80
  10. Google Konto Microsoft?

Google Konto Microsoft?: I'm deleting one of my Google accounts tomorrow. This is also a Microsoft account (so the mail address). If I delete the Google account now, I won't be able to login to Microsoft (forms) with it anymore, right? Google Konto Microsoft?