Windows 10: Kullanıcı Dosyasının İsmini Değiştirme
Discus and support Kullanıcı Dosyasının İsmini Değiştirme in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Merahaba, "C:\Kullanıcılar" içindeki kendi kullanıcı dosyamın adını nasıl değiştirebilirm? Yardımcı olursanız sevinirim.... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Default_05, Nov 27, 2020.
Thema:
Kullanıcı Dosyasının İsmini Değiştirme
Loading...
-
Kullanıcı Dosyasının İsmini Değiştirme - Similar Threads - Kullanıcı Dosyasının İsmini
-
Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var
in Windows 10 GamingBilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var: Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var: Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum... -
in Windows Hello & LockscreenBilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var: Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum... -
Hatalı windows 11 sürümü değiştirme
in Windows 10 GamingHatalı windows 11 sürümü değiştirme: Bilgisayarımda güncelleme sonrası birden fazla windows sürümü vardı hatalı olanı varsayılan yaptım ve şuan bilgisayarım açılıyor bilgisayarın logosu göründükten sonra hemen kapanıyor sonra tekrar aynı şeyi yapıyor biosa ulaşabiliyorum ancak ordan varsayılan sürümü... -
Hatalı windows 11 sürümü değiştirme
in Windows 10 Software and AppsHatalı windows 11 sürümü değiştirme: Bilgisayarımda güncelleme sonrası birden fazla windows sürümü vardı hatalı olanı varsayılan yaptım ve şuan bilgisayarım açılıyor bilgisayarın logosu göründükten sonra hemen kapanıyor sonra tekrar aynı şeyi yapıyor biosa ulaşabiliyorum ancak ordan varsayılan sürümü...