Windows 10: Kurzor lefagyás

Discus and support Kurzor lefagyás in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Sziasztok, olyan problémám aggódott, hogy Windows 10 és Windows 11-nél is szint úgy, le fagy a kurzor és nem tudok semmire se kattintani, viszont akkor... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by skyfall1252, Dec 22, 2022.

1. Kurzor lefagyás

Sziasztok, olyan problémám aggódott, hogy Windows 10 és Windows 11-nél is szint úgy, le fagy a kurzor és nem tudok semmire se kattintani, viszont akkor működik újra ha belépek a feladatkezelőbe, ilyenkor mit tudok csinálni vele? frissítettem a BIOS-t is viszont semmit nem javított. Segítséget előre is köszönöm!!

:)

skyfall1252, Dec 22, 2022

2. Win 10 error code 0x80072ee7 with New Mail app

Nem történik semmi pedig be írtam és egy mozgó kurzor jelent meg a fekete mező elején.

FerenczKovács950, Dec 22, 2022
  3. Windows 10 black screen with cursor after login

trvalo mi to dva dny, než jsem hledala tuto odpověď a fungovalo to poprvé, co jsem to udělal.

Moje historie s tímto problémem se datuje od dubna 2018 k verzi 1803.

Tato odpověď je to, co jsem hledal, protože ten pevný disk v té době selhal, klonoval jsem svůj disk na nový pevný disk a opravil většinu problémů, ale aktualizace by selhala vždy.
    Po instalaci aktualizace na 1809 z mountu ISO na jednotku se po přihlášení objeví černá obrazovka s kurzor myši, ale nic jiného, ​​ani správce úloh by se nezjistil.

Restartoval jsem v nouzovém režimu s příkazovým řádkem a po přihlášení byla jediná věc, která byla spuštěna v okně příkazového řádku, kde se počítač nespustil.

Snažil jsem se spustit Správce úloh a po 10 minutách se objevil Správce úloh, ale byl pomalý, jako peklo a přestal reagovat.
    Byl jsem schopen vidět, že program explorer.exe byl spuštěn dvakrát a mohl jsem spustit další programy, které se nespolérovaly na rozhraní Windows API nebo systému, aby se spustili, okamžitě začaly bez zpoždění vůbec.
    To mě vedlo k vyzkoušení zde zveřejněné metody.

Můj závěr je, že alespoň 1 ze 6 souborů bylo poškozeno, když starý pevný disk začal selhat, protože tam, kde byla spousta jiných souborů, které byly v době, kdy byly SFC.exe poškozeny, hlásily tolik a po jejich nahrazení kopírováním
    z mého notebooku by se můj počítač spouštěl a 99,9% problémů zmizelo, ale aktualizace do roku 1803 by selhala.

Po použití této opravy funguje počítač nyní, jako by se nic nestalo a všechny zbývající problémy byly vyřešeny.

Co jsem udělal bylo vytvořit dávkový soubor a dát ho do kořenového adresáře mé systémové jednotky, restartovat do režimu obnovení> příkazový řádek změnil aktuální jednotku a prohledal kořenový adresář, dokud jsem nenalezl kořenový adresář, který
    obsahoval dávkový soubor I

Můj dávkový soubor je následující řádky kódu:

cd "ProgramData\Microsoft\Windows\AppRepository"

ren "StateRepository-Deployment.srd" "StateRepository-Deployment-Corrupted.srd"

ren "StateRepository-Deployment.srd-shm" "StateRepository-Deployment-Corrupted.srd-shm"

ren "StateRepository-Deployment.srd-wal" "StateRepository-Deployment-Corrupted.srd-wal"

ren "StateRepository-Machine.srd" "StateRepository-Machine-Corrupted.srd"

ren "StateRepository-Machine.srd-shm" "StateRepository-Machine-Corrupted.srd-shm"

ren "StateRepository-Machine.srd-wal" "StateRepository-Machine-Corrupted.srd-wal"

see previous reply by me for English.

DuncanBushaw1, Dec 22, 2022
Thema:

Kurzor lefagyás

Loading...
  1. Kurzor lefagyás - Similar Threads - Kurzor lefagyás

2. Kurzor lefagyás

in Windows 10 Gaming
    Kurzor lefagyás: Sziasztok, olyan problémám aggódott, hogy Windows 10 és Windows 11-nél is szint úgy, le fagy a kurzor és nem tudok semmire se kattintani, viszont akkor működik újra ha belépek a feladatkezelőbe, ilyenkor mit tudok csinálni vele? frissítettem a BIOS-t is viszont semmit nem...