Windows 10: Laptop hoparlör cızırtı sorunu

Discus and support Laptop hoparlör cızırtı sorunu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Laptop un hoparlörden sesler cızırtılı gelmeye başladı dünden beri, ne yapmam gerekiyor sorunun çözümü için? internetten birkaç çözüm denedim,... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ozgur111, Sep 20, 2024.

1. ozgur111 Win User

Laptop hoparlör cızırtı sorunu

Laptop un hoparlörden sesler cızırtılı gelmeye başladı dünden beri, ne yapmam gerekiyor sorunun çözümü için? internetten birkaç çözüm denedim, birtanesinde aktif olan realtek high definition audio nun özelliklerine tıkladıktan sonra sol tarafdaki hoparlörü kapatınca yani sadece sağdan ses gelince cızırtı sorunu gitti. acaba donanımsal mı? ama hiçbir hasar almadı sol tarafdaki hoparlör. bir çözüm daha gördüm utube da aygıt yöneticisinden ses ile ilgili olan cihazların hepsini kaldır sonra yeniden başlat pc yi diyor sonrada aygıt yöneticisine tekrar girip orada ki otomatik olarak yeni aygıt ar

:)

ozgur111, Sep 20, 2024

2. looking for rts

title says it im looking for a new game to play- and i want an rts any suggestions i've played C&C, supcom, and im looking for a new game to play

das müffin mann, Sep 20, 2024
  3. Riel Alc Win User
    How to disappear the Z partition in "This PC"

Hi Disal,

To delete the Z: drive partition, please follow the steps below:

• Press Windows Key + R. Type diskmgmt.msc, then hit
      Enter.
    • Right-click on the partition, then select Delete Volume to delete a partition.

Note: This option deletes every single file on the partition, please be careful when using it.

We also suggest running Microsoft Safety Scanner to scan and protect your computer from any viruses.

Update us with the result.

Riel Alc, Sep 20, 2024
  4. Laptop hoparlör cızırtı sorunu

Vodafone K4510-Z Compatibility with Windows10

Hi Andre,

Thanks for posting your query on Microsoft Community.

I would suggest you to uninstall the current driver for Vodafone K4510-Z, download the latest driver from manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

Follow the below step.

Step 1: Uninstall Vodafone K4510-Z driver.

• Press Windows key + x and select Program and Feature.

• Select Vodafone K4510-Z.

• Right click and select Uninstall.
    Step 2: Download the latest driver from the manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

To run a program in compatibility mode, refer to the below link:

Make older apps or programs compatible with Windows - Microsoft Support

Note: Applies to Windows 10 as well.

Hope it helps, reply to us with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Santosh_Rai, Sep 20, 2024
Thema:

Laptop hoparlör cızırtı sorunu

Loading...
  1. Laptop hoparlör cızırtı sorunu - Similar Threads - Laptop hoparlör cızırtı

2. HHP Victus Laptop Kamera Sorunu

in Windows 10 Gaming
    HHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :...
  3. HHP Victus Laptop Kamera Sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    HHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :...
  4. Laptop hoparlör cızırtı sorunu

in Windows 10 Gaming
    Laptop hoparlör cızırtı sorunu: Laptop un hoparlörden sesler cızırtılı gelmeye başladı dünden beri, ne yapmam gerekiyor sorunun çözümü için? internetten birkaç çözüm denedim, birtanesinde aktif olan realtek high definition audio nun özelliklerine tıkladıktan sonra sol tarafdaki hoparlörü kapatınca yani...
  5. Laptop hoparlör cızırtı sorunu

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Laptop hoparlör cızırtı sorunu: Laptop un hoparlörden sesler cızırtılı gelmeye başladı dünden beri, ne yapmam gerekiyor sorunun çözümü için? internetten birkaç çözüm denedim, birtanesinde aktif olan realtek high definition audio nun özelliklerine tıkladıktan sonra sol tarafdaki hoparlörü kapatınca yani...
  6. bluetooth hoparlör ve Winamp

in Windows 10 Gaming
    bluetooth hoparlör ve Winamp: Winamp ile çalışmak için bluetooth hoparlörün sonraki parça düğmesi komutunu programlamak mümkün müdür? Örneğin, konuşmacının Sonraki parça düğmesinin komutunu Windows'ta klavyenin END tuşuna karşılık gelecek şekilde programlamaya ve bunu Winamp'a parça değiştirme Kısayolu...
  7. bluetooth hoparlör ve Winamp

bluetooth hoparlör ve Winamp: Winamp ile çalışmak için bluetooth hoparlörün sonraki parça düğmesi komutunu programlamak mümkün müdür? Örneğin, konuşmacının Sonraki parça düğmesinin komutunu Windows'ta klavyenin END tuşuna karşılık gelecek şekilde programlamaya ve bunu Winamp'a parça değiştirme Kısayolu...
  8. bluetooth hoparlör ve Winamp

in Windows 10 Customization
  9. Fps sorunu

Fps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem...
  10. Extracting sorunu

in Windows 10 Network and Sharing
    Extracting sorunu: Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu ben bir dosya veya herhangi bir oyun indiriyorum ve bana şöyle diyor aşağıdaki ss bakın bunu diyor yükleniyor ve anında kapanıyor hiç bir şey gelmiyor yükleme ekranı falan ne yapmalıyım ?...