Windows 10: Laptop hoparlör cızırtı sorunu
Discus and support Laptop hoparlör cızırtı sorunu in Windows 10 Gaming to solve the problem; Laptop un hoparlörden sesler cızırtılı gelmeye başladı dünden beri, ne yapmam gerekiyor sorunun çözümü için? internetten birkaç çözüm denedim,... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by ozgur111, Sep 20, 2024.
Thema:
Laptop hoparlör cızırtı sorunu
Loading...
-
Laptop hoparlör cızırtı sorunu - Similar Threads - Laptop hoparlör cızırtı
-
HHP Victus Laptop Kamera Sorunu
in Windows 10 GamingHHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :... -
HHP Victus Laptop Kamera Sorunu
in Windows 10 Software and AppsHHP Victus Laptop Kamera Sorunu: Problem Açıklaması:Cihaz: HP Victus LaptopSorun: Kamera çalışmıyorYapılanlar: Windows Cihazlar'dan kamera silindi, otomatik sürücü yükleme denendi. Dosya sistemindeki hataları taradım düzelttimSonuç: Kamera algılanmadı/yüklenemediWindows sürümü: 11 24H2Hata Kodu :... -
in Windows 10 Software and AppsLaptop hoparlör cızırtı sorunu: Laptop un hoparlörden sesler cızırtılı gelmeye başladı dünden beri, ne yapmam gerekiyor sorunun çözümü için? internetten birkaç çözüm denedim, birtanesinde aktif olan realtek high definition audio nun özelliklerine tıkladıktan sonra sol tarafdaki hoparlörü kapatınca yani... -
in Windows 10 Drivers and HardwareLaptop hoparlör cızırtı sorunu: Laptop un hoparlörden sesler cızırtılı gelmeye başladı dünden beri, ne yapmam gerekiyor sorunun çözümü için? internetten birkaç çözüm denedim, birtanesinde aktif olan realtek high definition audio nun özelliklerine tıkladıktan sonra sol tarafdaki hoparlörü kapatınca yani... -
bluetooth hoparlör ve Winamp
in Windows 10 Gamingbluetooth hoparlör ve Winamp: Winamp ile çalışmak için bluetooth hoparlörün sonraki parça düğmesi komutunu programlamak mümkün müdür? Örneğin, konuşmacının Sonraki parça düğmesinin komutunu Windows'ta klavyenin END tuşuna karşılık gelecek şekilde programlamaya ve bunu Winamp'a parça değiştirme Kısayolu... -
in Windows 10 Software and Appsbluetooth hoparlör ve Winamp: Winamp ile çalışmak için bluetooth hoparlörün sonraki parça düğmesi komutunu programlamak mümkün müdür? Örneğin, konuşmacının Sonraki parça düğmesinin komutunu Windows'ta klavyenin END tuşuna karşılık gelecek şekilde programlamaya ve bunu Winamp'a parça değiştirme Kısayolu... -
in Windows 10 Customizationbluetooth hoparlör ve Winamp: Winamp ile çalışmak için bluetooth hoparlörün sonraki parça düğmesi komutunu programlamak mümkün müdür? Örneğin, konuşmacının Sonraki parça düğmesinin komutunu Windows'ta klavyenin END tuşuna karşılık gelecek şekilde programlamaya ve bunu Winamp'a parça değiştirme Kısayolu... -
Fps sorunu
in Windows 10 Software and AppsFps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem... -
Extracting sorunu
in Windows 10 Network and SharingExtracting sorunu: Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu ben bir dosya veya herhangi bir oyun indiriyorum ve bana şöyle diyor aşağıdaki ss bakın bunu diyor yükleniyor ve anında kapanıyor hiç bir şey gelmiyor yükleme ekranı falan ne yapmalıyım ?...