Windows 10: laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor

Discus and support laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; merhaba.dün laptopa format atıp temiz windows 11 kurdum. kurulumu yaparken pc harici monitöre bağlıydı ve kurulum bittikten sonra yeniden başlatırken... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Yunus__Emre, Feb 1, 2025.

1. laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor

merhaba.dün laptopa format atıp temiz windows 11 kurdum. kurulumu yaparken pc harici monitöre bağlıydı ve kurulum bittikten sonra yeniden başlatırken şunu fark ettim. laptop kendi ekranı windows açılış ekranı gelene kadar siyah kalıyordu. monitör de ise başlangıç lenovo yazısı geliyor ve normal şekilde pc açılıyor. aynı zamanda bios ve boot ekranı da laptopta değil monitör de görünüyor. bunu nasıl eski haline getirebilirim? ayarlardan sadece ekran 1 göster yaptım, harici monitörü söktüm, tüm güncellemeleri yaptım ve en güncel ekran kartı driverlarını kurdum ama hiçbiri işe yaramadı. lütfen yar

:)

Yunus__Emre, Feb 1, 2025

2. Ekran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM

ekran kartım görünüyor ve de ekran kartım son sürümde model lenovo ideapad gaming ve amrcadın ne olduğunu bilmiyorum

Muhammed Bilal Çekin, Feb 1, 2025
  3. Enhar Aga Win User
    driver yüklerken mavi ekran sorunu

Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden mavi ekran hatası veriyordu durduma kodu:KERNEL MODE HEAP CORRUPTİON lütfen yardım edin

Enhar Aga, Feb 1, 2025
  4. laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor

Ekran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM

ekran kartımı dizüstü bilgisayarımda kullanamıyorum kullanıyorum ama tüm uygulamar için istiyorum ancak nvidia ayarlanıyodu sonra değişmiş ayarlardan ayarlanıyomuş bende minecraft ayarlıyım dedim ama ayarladığımda (launcheri) kullanmıyor hala bu sorunu çözün yada tekrar grafik ayarlarını yani ekran kartı seçimini nvidia control paneline taşıyın.

Muhammed Bilal Çekin, Feb 1, 2025
Thema:

laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor

Loading...
  1. laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor - Similar Threads - laptop kendi ekranından

2. .Sistemi sıfırladım şimdi ise sürücüler biosta görünüyor ama malesef windowsta...

in Windows 10 Software and Apps
    .Sistemi sıfırladım şimdi ise sürücüler biosta görünüyor ama malesef windowsta...: Sistemi sıfırladım şimdi ise sürücüler biosta görünüyor ama malesef windowsta görünmüyor.Sadce windows kurulu m2 ssd mevcut.Bu olay enson aldığım güncellemeden sonra oldu....
  3. laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor

in Windows 10 Drivers and Hardware
    laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor: merhaba.dün laptopa format atıp temiz windows 11 kurdum. kurulumu yaparken pc harici monitöre bağlıydı ve kurulum bittikten sonra yeniden başlatırken şunu fark ettim. laptop kendi ekranı windows açılış ekranı gelene kadar siyah kalıyordu. monitör de ise başlangıç lenovo...
  4. laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor

laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor: merhaba.dün laptopa format atıp temiz windows 11 kurdum. kurulumu yaparken pc harici monitöre bağlıydı ve kurulum bittikten sonra yeniden başlatırken şunu fark ettim. laptop kendi ekranı windows açılış ekranı gelene kadar siyah kalıyordu. monitör de ise başlangıç lenovo...
  5. Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...

Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir...
  6. Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...

in Microsoft Windows 10 Store
    Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir...
  7. Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak

in Windows 10 Customization
    Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak: Bılgisayarda ekrani parmakla nece kullana bilərəm? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-ekran%C4%B1n%C4%B1-parmakla-kullanmak/89217ecb-d830-4709-8e14-452b5afc00c7
  8. Laptop 5G Görmüyor

Laptop 5G Görmüyor: Merhaba, Yeni bir modem aldım. Modemim bir normal isimde bir de 5G ifadesiyle belirtilelk iki şekilde görünüyor. Telefonomda 5G ye bağlanıyorum ama bilgisayarım 5G yi görmüyor. İkisi arasında ciddi bir hız farkı var. Bilgisayarımın 5G yi görmesi ve bağlanabilmesi için ne...
  9. bilgisayarıma rar dosyaı indiriyorum ama inerken explore simgesi gözüküyor ve açılmıyor

in Windows 10 Network and Sharing
    bilgisayarıma rar dosyaı indiriyorum ama inerken explore simgesi gözüküyor ve açılmıyor: şimdi internetten rar dosyası indirdim ama inerken internet explore olarak gözüküyor lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1ma-rar-dosya%C4%B1-indiriyorum-ama/9d8cb98c-c84a-474c-b4ec-f08bf71dfc23
  10. ekranda gösterge problemi

ekranda gösterge problemi: Lenovo ideapad 330 15IKB model dizüstü bilgisayarıma format atıldıktan sonra pil tassaruf moduna geçtiğinde işlem merkezine bildirim gelmiyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz?...