Windows 10: laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor
Discus and support laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; merhaba.dün laptopa format atıp temiz windows 11 kurdum. kurulumu yaparken pc harici monitöre bağlıydı ve kurulum bittikten sonra yeniden başlatırken... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Yunus__Emre, Feb 1, 2025.
Thema:
laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor
Loading...
-
laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor - Similar Threads - laptop kendi ekranından
-
.Sistemi sıfırladım şimdi ise sürücüler biosta görünüyor ama malesef windowsta...
in Windows 10 Software and Apps.Sistemi sıfırladım şimdi ise sürücüler biosta görünüyor ama malesef windowsta...: Sistemi sıfırladım şimdi ise sürücüler biosta görünüyor ama malesef windowsta görünmüyor.Sadce windows kurulu m2 ssd mevcut.Bu olay enson aldığım güncellemeden sonra oldu.... -
laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor
in Windows 10 Drivers and Hardwarelaptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor: merhaba.dün laptopa format atıp temiz windows 11 kurdum. kurulumu yaparken pc harici monitöre bağlıydı ve kurulum bittikten sonra yeniden başlatırken şunu fark ettim. laptop kendi ekranı windows açılış ekranı gelene kadar siyah kalıyordu. monitör de ise başlangıç lenovo... -
in Windows 10 Software and Appslaptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor: merhaba.dün laptopa format atıp temiz windows 11 kurdum. kurulumu yaparken pc harici monitöre bağlıydı ve kurulum bittikten sonra yeniden başlatırken şunu fark ettim. laptop kendi ekranı windows açılış ekranı gelene kadar siyah kalıyordu. monitör de ise başlangıç lenovo... -
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
Bilgisayar ekranını parmakla kullanmak
in Windows 10 CustomizationBilgisayar ekranını parmakla kullanmak: Bılgisayarda ekrani parmakla nece kullana bilərəm? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-ekran%C4%B1n%C4%B1-parmakla-kullanmak/89217ecb-d830-4709-8e14-452b5afc00c7 -
Laptop 5G Görmüyor
in Windows 10 CustomizationLaptop 5G Görmüyor: Merhaba, Yeni bir modem aldım. Modemim bir normal isimde bir de 5G ifadesiyle belirtilelk iki şekilde görünüyor. Telefonomda 5G ye bağlanıyorum ama bilgisayarım 5G yi görmüyor. İkisi arasında ciddi bir hız farkı var. Bilgisayarımın 5G yi görmesi ve bağlanabilmesi için ne... -
bilgisayarıma rar dosyaı indiriyorum ama inerken explore simgesi gözüküyor ve açılmıyor
in Windows 10 Network and Sharingbilgisayarıma rar dosyaı indiriyorum ama inerken explore simgesi gözüküyor ve açılmıyor: şimdi internetten rar dosyası indirdim ama inerken internet explore olarak gözüküyor lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1ma-rar-dosya%C4%B1-indiriyorum-ama/9d8cb98c-c84a-474c-b4ec-f08bf71dfc23 -
ekranda gösterge problemi
in Windows 10 Customizationekranda gösterge problemi: Lenovo ideapad 330 15IKB model dizüstü bilgisayarıma format atıldıktan sonra pil tassaruf moduna geçtiğinde işlem merkezine bildirim gelmiyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz?...