Windows 10: Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu
Discus and support Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Merhaba hoparlörden düzgün ses geliyor ancak kulaklık takınca sadece sol kanaldan ses geliyor. ses sürücüsünün sitesinden indirip kurdum ama... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Kudret ARIK, Jun 1, 2019.
Thema:
Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu
Loading...
-
Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu - Similar Threads - Laptop kulaklık tek
-
Ses sorunu
in Windows 10 Software and AppsSes sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1 -
Ses sorunu
in Windows 10 GamingSes sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1 -
Windows güncellemesinden sonra ses sorunu
in Windows 10 GamingWindows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim... -
Windows güncellemesinden sonra ses sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim... -
Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması
in Windows 10 GamingSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Software and AppsSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Drivers and HardwareSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
Bluetooth ses cihazı sorunu
in Windows 10 CustomizationBluetooth ses cihazı sorunu: Win10 işletim sistemine sahibim. Eskiden hiç sıkıntı olmadan bluetooth kulaklığımı bilgisayarıma bağlayabiliyordum. Sonra bir anda eşleştirmeden sonra hata vermeye başladı. Bilgisyarıma format attıktan sonra bile aynı sorunla karşılaşıyorum. İnternet üzerinde paylaşılmış... -
acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor
in Windows 10 Customizationacil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor: binlerce lira para döküp windows 10 yüklü bilgisayar alıyoruz kulaklık takılınca ses seviyesi 35 i geçmiyor böyle saçma sapan bir şey olabilirmi sizin mühendisleriniz ne içiyo bu bilgisarları tasarlarken acaba yapamıyorsanız bu işi bırakın bu kadar olmaz ama acil çözümle...