Windows 10: Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować
Discus and support Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Od jakiegoś czasu mój laptop nie potrafi naładować się do 100%. Próbowałem usuwania/pobierania na nowo sterowników jednak to nic nie dało, tak samo... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by KacperSadłowski1, Dec 3, 2020.
Thema:
Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować
Loading...
-
Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować - Similar Threads - Laptop przestał ładować
-
Nie mogę się zalogować.
in Windows 10 GamingNie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w... -
Nie mogę się zalogować.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w... -
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 GamingKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 Software and AppsKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany
in Windows 10 Software and AppsKomputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany: Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić... -
Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany
in Windows 10 GamingKomputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany: Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić... -
Logowanie usługi profilów użytkowników nie powiodło się
in Windows 10 Software and AppsLogowanie usługi profilów użytkowników nie powiodło się: Przywracałem laptopa do stanu początkowego i teraz przy logowaniu się do systemu pojawia się ten komunikat także nie mogę zalogować się do systemu.Co próbowałem:Tryb awaryjny różne kombinacjePonowne przywrócenie do stanu początkowegoŚciągnięcie systemu z chmuryŚciągnięcie... -
Windows 10 się nie włącza
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows 10 się nie włącza: Witam od jakis 2 dni mam problem ze moj komputer sie normalnie wlacza ale windows sie nie laduje tylko sie kreci kolko w nieskończoność i pisze przygotowywanie automatycznej naprawy czekałem juz nawet 4 godziny i dalej to samo stalo sie tak z dnia na dzien zgasiłem komputer... -
Zakupiona gra nie pojawia się na koncie
in Microsoft Windows 10 StoreZakupiona gra nie pojawia się na koncie: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym 23.09.2020 około godziny 16:45 zakupiłem grę Forza Horizon 3 na promocji, która kończy się za 4 dni. Niestety problem pojawił się w momencie dokonywania płatności. Wybrałem płatność BLIK'iem i gdy pierwszy raz wpisywałem kod, transakcja...