Windows 10: laptopa microsoft hesabımı giremiyorum.
Discus and support laptopa microsoft hesabımı giremiyorum. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Ayaralara gidip microsoft hesabımın oturumunu açmaya çalışırkan "bir sorun oluştu" mesajı çıkıyor. Laptopu yeniden başlatmayı interneti değiştirmeyi... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by KSKBJKYT KSKBJKYT, Jun 13, 2025 at 3:42 PM.
Thema:
laptopa microsoft hesabımı giremiyorum.
Loading...
-
laptopa microsoft hesabımı giremiyorum. - Similar Threads - laptopa microsoft hesabımı
-
laptopa microsoft hesabımı giremiyorum.
in Windows 10 Gaminglaptopa microsoft hesabımı giremiyorum.: Ayaralara gidip microsoft hesabımın oturumunu açmaya çalışırkan "bir sorun oluştu" mesajı çıkıyor. Laptopu yeniden başlatmayı interneti değiştirmeyi denedik, aklıma başka yol gelmiyor. Yapabileceğim herhangi bişey var mı?... -
Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum
in Windows 10 GamingMinecraft hesabımda sunuculara giremiyorum: Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-hesab%C4%B1mda-sunuculara-giremiyorum/1b0c32d8-62ed-4195-8449-d33d1d624403 -
Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum
in Windows 10 Software and AppsMinecraft hesabımda sunuculara giremiyorum: Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-hesab%C4%B1mda-sunuculara-giremiyorum/1b0c32d8-62ed-4195-8449-d33d1d624403 -
Schemat do Laptopa Surface Go 2
in Windows 10 GamingSchemat do Laptopa Surface Go 2: Dzień Dobry, potrzebuję schemat do Laptopa Surface Go 2, zalałam go wodą, i żeby naprawić go potrzebuję schemat. Dziękuję.Hello, I need a diagram for my Surface Go 2 laptop, I flooded it with water and to repair it I need a diagram. Thank you.... -
Schemat do Laptopa Surface Go 2
in Windows 10 Software and AppsSchemat do Laptopa Surface Go 2: Dzień Dobry, potrzebuję schemat do Laptopa Surface Go 2, zalałam go wodą, i żeby naprawić go potrzebuję schemat. Dziękuję.Hello, I need a diagram for my Surface Go 2 laptop, I flooded it with water and to repair it I need a diagram. Thank you.... -
Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...
in Windows 10 Updates and ActivationMicrosoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...: Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim?Hesap kilitli olduğu için hiçbir şekilde masa üstünden müdahale edemiyorum.... -
Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...
in Windows 10 GamingMicrosoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...: Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim?Hesap kilitli olduğu için hiçbir şekilde masa üstünden müdahale edemiyorum.... -
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...: Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim?Hesap kilitli olduğu için hiçbir şekilde masa üstünden müdahale edemiyorum.... -
Regeditten her seferinde bir ayarı değiştirmeden googleye giremiyorum
in Windows 10 CustomizationRegeditten her seferinde bir ayarı değiştirmeden googleye giremiyorum: Selam, PC'yi her reset attığımda Google servislerine bağlı her hangi bir yere girererken gizlilik hatası alıyorum, düzeltmek için Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings ProxySettingsPerUser'i her seferinde 0 dan 1 e...