Windows 10: laptopa microsoft hesabımı giremiyorum.
Discus and support laptopa microsoft hesabımı giremiyorum. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Ayaralara gidip microsoft hesabımın oturumunu açmaya çalışırkan "bir sorun oluştu" mesajı çıkıyor. Laptopu yeniden başlatmayı interneti değiştirmeyi... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by KSKBJKYT KSKBJKYT, Jun 13, 2025 at 3:42 PM.
Thema:
laptopa microsoft hesabımı giremiyorum.
Loading...
-
laptopa microsoft hesabımı giremiyorum. - Similar Threads - laptopa microsoft hesabımı
-
laptopa microsoft hesabımı giremiyorum.
in Windows 10 Software and Appslaptopa microsoft hesabımı giremiyorum.: Ayaralara gidip microsoft hesabımın oturumunu açmaya çalışırkan "bir sorun oluştu" mesajı çıkıyor. Laptopu yeniden başlatmayı interneti değiştirmeyi denedik, aklıma başka yol gelmiyor. Yapabileceğim herhangi bişey var mı?... -
Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum
in Windows 10 GamingMinecraft hesabımda sunuculara giremiyorum: Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-hesab%C4%B1mda-sunuculara-giremiyorum/1b0c32d8-62ed-4195-8449-d33d1d624403 -
Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum
in Windows 10 Software and AppsMinecraft hesabımda sunuculara giremiyorum: Minecraft hesabımda sunuculara giremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-hesab%C4%B1mda-sunuculara-giremiyorum/1b0c32d8-62ed-4195-8449-d33d1d624403 -
Schemat do Laptopa Surface Go 2
in Windows 10 GamingSchemat do Laptopa Surface Go 2: Dzień Dobry, potrzebuję schemat do Laptopa Surface Go 2, zalałam go wodą, i żeby naprawić go potrzebuję schemat. Dziękuję.Hello, I need a diagram for my Surface Go 2 laptop, I flooded it with water and to repair it I need a diagram. Thank you.... -
Schemat do Laptopa Surface Go 2
in Windows 10 Software and AppsSchemat do Laptopa Surface Go 2: Dzień Dobry, potrzebuję schemat do Laptopa Surface Go 2, zalałam go wodą, i żeby naprawić go potrzebuję schemat. Dziękuję.Hello, I need a diagram for my Surface Go 2 laptop, I flooded it with water and to repair it I need a diagram. Thank you.... -
Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...
in Windows 10 Updates and ActivationMicrosoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...: Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim?Hesap kilitli olduğu için hiçbir şekilde masa üstünden müdahale edemiyorum.... -
Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...
in Windows 10 GamingMicrosoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...: Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim?Hesap kilitli olduğu için hiçbir şekilde masa üstünden müdahale edemiyorum.... -
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı...: Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim?Hesap kilitli olduğu için hiçbir şekilde masa üstünden müdahale edemiyorum.... -
Regeditten her seferinde bir ayarı değiştirmeden googleye giremiyorum
in Windows 10 CustomizationRegeditten her seferinde bir ayarı değiştirmeden googleye giremiyorum: Selam, PC'yi her reset attığımda Google servislerine bağlı her hangi bir yere girererken gizlilik hatası alıyorum, düzeltmek için Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings ProxySettingsPerUser'i her seferinde 0 dan 1 e...