Windows 10: Laptop'um ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyor.

Discus and support Laptop'um ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyor. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba,Cihazım Lenovo L13 Gen2 20VH. Bilgisayarım ekranımı kapattığım zaman uyku moduna geçmiyor. Kapak kapatıldığında yapılacak şey Uyku modu olarak... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by edK4137_, Oct 27, 2024.

1. edK4137_ Win User

Laptop'um ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyor.

Merhaba,Cihazım Lenovo L13 Gen2 20VH. Bilgisayarım ekranımı kapattığım zaman uyku moduna geçmiyor. Kapak kapatıldığında yapılacak şey Uyku modu olarak seçili. Varolan çözümleri okudum, denedim. Ancak herhangi bir çözüme ulaşamadım. Bilgisayarı uyku moduna alıp ekranı kapattıktan sonra da bilgisayar Uyku modundan çıkarak uyanıyor. "powercfg -devicequery wake_armed" komutunu çalıştırdığımda; "ThunderboltTM Controller - 9A1D" yanıtını alıyorum. Device Manager'da ThunderboltTM Controller - 9A1D Güç Seçenekleri'nde "Bu aygıt, bilgisayarı başlatsın." seçeneğini kaldırdığım zaman sorun devam ed

:)

edK4137_, Oct 27, 2024
  2. n-ster Win User
    n-ster, Oct 27, 2024
  3. Niebieski ekran

Dzień dobry,

od dłuższego czasu mój laptop hp 255 G7 wyświetla niebieski ekran w różnych okresach czasu, ale coraz częściej.

Skopiowałem pliki .DMP i wysłałem na SKYPE davem121.

Serdecznie pozdrawiam,

Ryszard Malgrem

RyszardMalgrem, Oct 27, 2024
  4. Laptop'um ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyor.

Laptopta mavi ekran hatası

Laptop açılıyor ama mavi ekran veriyor arada sırada.

Minidump Yeni klasör.rar

Erdem Oğuz ÇERKO, Oct 27, 2024
Thema:

Laptop'um ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyor.

Loading...
  1. Laptop'um ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyor. - Similar Threads - Laptop'um ekranı kapatınca

2. Bilgisayarım ekranı genişledi

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş...
  3. Bilgisayarım ekranı genişledi

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş...
  4. Bilgisayarım ekranı genişledi

in Windows 10 Customization
  5. Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu

in Windows 10 Gaming
    Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım...
  6. Laptop'um ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyor.

Laptop'um ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyor.: Merhaba,Cihazım Lenovo L13 Gen2 20VH. Bilgisayarım ekranımı kapattığım zaman uyku moduna geçmiyor. Kapak kapatıldığında yapılacak şey Uyku modu olarak seçili. Varolan çözümleri okudum, denedim. Ancak herhangi bir çözüme ulaşamadım. Bilgisayarı uyku moduna alıp ekranı...
  7. UYKU MODU SONRASI RAM SORUNU

in Windows 10 Gaming
    UYKU MODU SONRASI RAM SORUNU: Laptopumu yanlışlıkla 10-12 saat uyku modunda bıraktım. Sonrasında bilgisayarım düzgün çalışmamaya başladı. Bir şekilde birkaç gb ram'i boş yere kullanıyor. Yüksek GPU gerektiren bir oyun oynuyorum ve bunun yüzünden kasma sorunları yaşıyorum. Sadece başlat menüsünü açarken...
  8. UYKU MODU SONRASI RAM SORUNU

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    UYKU MODU SONRASI RAM SORUNU: Laptopumu yanlışlıkla 10-12 saat uyku modunda bıraktım. Sonrasında bilgisayarım düzgün çalışmamaya başladı. Bir şekilde birkaç gb ram'i boş yere kullanıyor. Yüksek GPU gerektiren bir oyun oynuyorum ve bunun yüzünden kasma sorunları yaşıyorum. Sadece başlat menüsünü açarken...
  9. UYKU MODU SONRASI RAM SORUNU

10. Kilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum

in Windows Hello & Lockscreen
    Kilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum: Bir gün kilit ekranımı değiştirmeyi denediğimde kilit ekranı görünümü gözükmüyordu ve sürekli dönüyordu. Çıkış yaptığımda istediğim kilit ekranı görüntüsünü göremiyordum. Yardım ederseniz sevinirim....