Windows 10: lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...

Discus and support lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne... in Windows 10 Gaming to solve the problem; lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne yapabilirm... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by berkay ecik, Jun 28, 2025 at 6:47 AM.

1. lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...

lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne yapabilirm

:)

2. Asus TUF A15 Kamera çalışmıyor

Maalesef işe yaramadı kamerayla ilgi bir tuş ve kamera önünde bir engel yok. Bilgisayarımı ilk aldığım zaman kamera çalışıyordu sonradan çalışmamaya başladı.

ataberk çetin, Jun 28, 2025 at 6:49 AM
  3. melih as Win User
    minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor

Microsoft Stor dan minecraft aldım ama ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor.Bundan önce başka launcher kullanıyordum o launcherda herhangi bir sorun yoktu.

4. lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...

Masaüstü Yerine Siyah Ekran

Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi.

Thema:

lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...

Loading...
  1. lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne... - Similar Threads - lenovo cihazımda kamera

2. Windows 11 24H2 Acer marka laptopum çok sık şekilde boot da siyah ekran gösteriyor.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 24H2 Acer marka laptopum çok sık şekilde boot da siyah ekran gösteriyor.: Merhaba. Acer Nitro 5 AN-515-58 FK model laptopumda çok sık bir şekilde başlangıçta boot esnasında siyah ekran alıyordum. Klavye ışığı ve fanlar çalışmasına rağmen ekran bir türlü gelmiyor. Hatta bazen mavi ekran bile veriyor. Ancak açma kapama düğmesinden hard reset atınca...
  3. Windows 11 24H2 Acer marka laptopum çok sık şekilde boot da siyah ekran gösteriyor.

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 24H2 Acer marka laptopum çok sık şekilde boot da siyah ekran gösteriyor.: Merhaba. Acer Nitro 5 AN-515-58 FK model laptopumda çok sık bir şekilde başlangıçta boot esnasında siyah ekran alıyordum. Klavye ışığı ve fanlar çalışmasına rağmen ekran bir türlü gelmiyor. Hatta bazen mavi ekran bile veriyor. Ancak açma kapama düğmesinden hard reset atınca...
  4. Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

Böyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız...
  5. Asus TUF A15 Kamera çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    Asus TUF A15 Kamera çalışmıyor: Bilgisayarım Asus TUF GAMİNG A15 bütün uygulamalara erişim izni açık olmasına rağmen kameram çalışmıyor. Microsoft yardım ile düzeltmeye çalıştım ama olmadı. Bütün sürücüler güncel. Kameramı nasıl düzeltebilirim?...
  6. Asus TUF A15 Kamera çalışmıyor

Asus TUF A15 Kamera çalışmıyor: Bilgisayarım Asus TUF GAMİNG A15 bütün uygulamalara erişim izni açık olmasına rağmen kameram çalışmıyor. Microsoft yardım ile düzeltmeye çalıştım ama olmadı. Bütün sürücüler güncel. Kameramı nasıl düzeltebilirim?...
  7. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Masaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi....
  8. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

in Windows 10 Gaming
    Masaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi....
  9. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

10. Black screen siyah ekran hatası

in Windows Hello & Lockscreen
    Black screen siyah ekran hatası: İngilizce: 356 /5000 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/black-screen-siyah-ekran-hatas%C4%B1/ab0d08c9-a43d-44a5-922c-a15783afb799