Windows 10: M-am saturat de update-uri! Solutii?
Discus and support M-am saturat de update-uri! Solutii? in Windows 10 Gaming to solve the problem; Am o licenta Win Home cumparata cu ceva ani in urma. Flash drive USB. Problema e ca m-am saturat ca de fiecare data sa astept ore intregi pana isi face... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by IchimVasilică, Apr 22, 2022.
Thema:
M-am saturat de update-uri! Solutii?
Loading...
-
M-am saturat de update-uri! Solutii? - Similar Threads - saturat update uri
-
mailto: URI not working in Edge
in Windows 10 Gamingmailto: URI not working in Edge: The mailto: URI located here:https://cheat.org/owen-mulkeen-associate-director/does not launch Thunderbird as it should.The browser SLIM launches Thunderbird.Is this a bug, or intentional?WV-Mike... -
mailto: URI not working in Edge
in Windows 10 Software and Appsmailto: URI not working in Edge: The mailto: URI located here:https://cheat.org/owen-mulkeen-associate-director/does not launch Thunderbird as it should.The browser SLIM launches Thunderbird.Is this a bug, or intentional?WV-Mike... -
error de disco duro M.2
in Windows 10 Gamingerror de disco duro M.2: hola amigos espero me puedan ayudar, hace unos dias compre un SSd M.2 nuevo de la marca MSI M480 PRO 1TB, para mi laptop Leno ideapad gaming 3 15ach6, lo estoy usando como disco secundario para almacenamiento, pero este al descargar los juegos despues de unos minutos sale... -
error de disco duro M.2
in Windows 10 Software and Appserror de disco duro M.2: hola amigos espero me puedan ayudar, hace unos dias compre un SSd M.2 nuevo de la marca MSI M480 PRO 1TB, para mi laptop Leno ideapad gaming 3 15ach6, lo estoy usando como disco secundario para almacenamiento, pero este al descargar los juegos despues de unos minutos sale... -
in Windows 10 Software and AppsM-am saturat de update-uri! Solutii?: Am o licenta Win Home cumparata cu ceva ani in urma. Flash drive USB. Problema e ca m-am saturat ca de fiecare data sa astept ore intregi pana isi face toate update-urile nenorocite. Exista vre-o solutie sa imi fac un flash drive cu ultima varianta si sa folosesc keyul... -
in Windows 10 Installation and UpgradeM-am saturat de update-uri! Solutii?: Am o licenta Win Home cumparata cu ceva ani in urma. Flash drive USB. Problema e ca m-am saturat ca de fiecare data sa astept ore intregi pana isi face toate update-urile nenorocite. Exista vre-o solutie sa imi fac un flash drive cu ultima varianta si sa folosesc keyul... -
În loc de „Windows Update” m-am ales cu „resetting your PC”. Ce-i de făcut?
in Windows 10 Installation and UpgradeÎn loc de „Windows Update” m-am ales cu „resetting your PC”. Ce-i de făcut?: Bună ziua!Vă rog să admiteți să folosesc o terminonlogie „aproximativă” învățată „după ureche” pentru că sunt un simplu utilizator „casnic” al calculatorului, pe deasupra și cam... bătrân 82 ani. Nu știu engleza, dar nu într-atât încât să încurc „Windows Update” cu „resetting... -
Quick assist URI command
in Windows 10 Software and AppsQuick assist URI command: Hi guys Does anyone know the URI command for Quick Assist application on Win10? 179085 -
URI values for file
in Windows 10 Network and SharingURI values for file: How can I view a specific files URI code for a file on my computer? For example.. the registry code similar to this example EFAFB233-063F-42B5-8137-9DF3F51BA10A? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/uri-values-for-file/08a1dee7-2fdc-4d64-bd5d-ec44933987d6