Windows 10: Mail hesabıma giriş yapamıyorum.
Discus and support Mail hesabıma giriş yapamıyorum. in User Accounts and Family Safety to solve the problem; Hello, Yesterday, I assigned my "*** Email address is removed for privacy ***" account to my "*** Email address is removed for privacy ***" account as... Discussion in 'User Accounts and Family Safety' started by Melike Baş, May 11, 2023.
Thema:
Mail hesabıma giriş yapamıyorum.
Loading...
-
Mail hesabıma giriş yapamıyorum. - Similar Threads - Mail hesabıma giriş
-
Yeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum
in Windows 10 GamingYeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum: Yeni bir cihaz aldım windows. Eski windows cihazimdan Microsoft hesabımdan çıkış yaptım. Yeni cihazimdan windows hesabıyla girmeye çalıştığımda öncelikle mail adresimi istiyor giriyorum şifresini istiyor onu da giriyorum. Sonrasında Microsoft hesabinizi kullanarak bu... -
Yeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum
in Windows 10 Software and AppsYeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum: Yeni bir cihaz aldım windows. Eski windows cihazimdan Microsoft hesabımdan çıkış yaptım. Yeni cihazimdan windows hesabıyla girmeye çalıştığımda öncelikle mail adresimi istiyor giriyorum şifresini istiyor onu da giriyorum. Sonrasında Microsoft hesabinizi kullanarak bu... -
Format sonrasında öğrenci hesabıma giriş yapamıyorum
in Windows 10 GamingFormat sonrasında öğrenci hesabıma giriş yapamıyorum: Cihazıma format attım ve kurulum esnasında Wİndows 11 Pro Education kurdum. Daha sonrasında Windows 11 Pro lisansı ile etkinleştirdim. Okulumun bana verdiği daha öncesinde Microsoft office için kullandığım mail hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bunu... -
Format sonrasında öğrenci hesabıma giriş yapamıyorum
in Windows 10 Software and AppsFormat sonrasında öğrenci hesabıma giriş yapamıyorum: Cihazıma format attım ve kurulum esnasında Wİndows 11 Pro Education kurdum. Daha sonrasında Windows 11 Pro lisansı ile etkinleştirdim. Okulumun bana verdiği daha öncesinde Microsoft office için kullandığım mail hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bunu... -
Microsoft hesabım çalındı, e postam ve telefon numaram değiştirilmiş giriş yapamıyorum.
in Windows 10 GamingMicrosoft hesabım çalındı, e postam ve telefon numaram değiştirilmiş giriş yapamıyorum.: Öncelikle birden fazla Microsoft hesabım var, çalınan hesap şu an kullandığım hesap değil, içinde Minecraft ve Minecraft Dungeons bulunan oyun hesabım.Bundan yaklaşık iki hafta önce bilgisayarıma bulaşan bir virüsten kaynaklı olarak bütün hesaplarım çalınmıştı, tek tek... -
Microsoft hesabım çalındı, e postam ve telefon numaram değiştirilmiş giriş yapamıyorum.
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft hesabım çalındı, e postam ve telefon numaram değiştirilmiş giriş yapamıyorum.: Öncelikle birden fazla Microsoft hesabım var, çalınan hesap şu an kullandığım hesap değil, içinde Minecraft ve Minecraft Dungeons bulunan oyun hesabım.Bundan yaklaşık iki hafta önce bilgisayarıma bulaşan bir virüsten kaynaklı olarak bütün hesaplarım çalınmıştı, tek tek... -
in Windows 10 GamingMail hesabıma giriş yapamıyorum.: Hello, Yesterday, I assigned my "*** Email address is removed for privacy ***" account to my "*** Email address is removed for privacy ***" account as a parent permission was needed because my mail account did not appear as an adult. Afterwards, I left the family community... -
in Windows 10 Software and AppsMail hesabıma giriş yapamıyorum.: Hello, Yesterday, I assigned my "*** Email address is removed for privacy ***" account to my "*** Email address is removed for privacy ***" account as a parent permission was needed because my mail account did not appear as an adult. Afterwards, I left the family community... -
Robux hesabıma gelmedi.
in Windows 10 GamingRobux hesabıma gelmedi.: Microsoft storeden almak istediğim robux gelmedi hesabımdan para çekildiği halde roblox hesabıma robux gelmedi para iadesi talep ediyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/robux-hesab%C4%B1ma-gelmedi/06e63e07-06b6-4e30-b439-d6d722240bbc