Windows 10: Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić

Discus and support Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić in Windows 10 Gaming to solve the problem; Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by RyszardSadowski, Apr 1, 2025.

1. Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić

Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić

:)

RyszardSadowski, Apr 1, 2025
  2. Gegoo . Win User

jak si změnit jméno na zamykací obrazovce

jak si změnit jméno na zamykací obrazovce

Gegoo ., Apr 1, 2025
  3. Windows Phone problem z kontem micrsoft

Mam nokię 640 zalogowaną Z mim kontem Microsoft problemu polega na Tym Ze nie mam pojęcia Jak ja od Tego Konta odłączyć cały Czas pokazuje SIĘ Mój awatar Chce ja sprzedać?
    ma ktos jakas Propozycje Jak usunąć z Niej dane Tego Konta ??

AgnieszkaAdamczyk, Apr 1, 2025
  4. Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić

sis files

Does this problem happen with ALL sis files, or just this particular one? It seems possible that you do have a corrupt sis file. I would try these steps:

1) Reboot the phone and try installing again.

2) Download the sis file again, and before installing, compare the file size to the firs file, and to any size information listed on the web page.

3) Download the file from a different site.

4) If all else fails, test a completely different sis installer.

Hopefully you will find a simple explanation to this problem.

thetao---01, Apr 1, 2025
Thema:

Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić

Loading...
  1. Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić - Similar Threads - Mam komputer stacjonarny

2. Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić

in Windows 10 Software and Apps
    Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić: Mam komputer stacjonarny a zachowuje się jak laptop pokazuje baterie o % i się wyłącza co robić https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mam-komputer-stacjonarny-a-zachowuje-si%C4%99-jak/0bb74836-3a96-4fc3-9572-516d1e43e510
  3. Komputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza

in Windows 10 Gaming
    Komputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza: Witam,od pewnego czasu napotykam na problem w postaci samoczynnie wyłączającego się komputera. Dzieje się to losowo, ale często podczas uruchamiania wymagających aplikacji i gier. Czy byłby ktoś w stanie przeanalizować screeny z podglądu zdarzeń? W linku poniżej wyśle również...
  4. Komputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza

Komputer stacjonarny notorycznie sam się wyłącza: Witam,od pewnego czasu napotykam na problem w postaci samoczynnie wyłączającego się komputera. Dzieje się to losowo, ale często podczas uruchamiania wymagających aplikacji i gier. Czy byłby ktoś w stanie przeanalizować screeny z podglądu zdarzeń? W linku poniżej wyśle również...
  5. gra mi się wyłącza co robić ?

in Windows 10 Gaming
    gra mi się wyłącza co robić ?: gra mi się wyłącza co robić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/gra-mi-si%C4%99-wy%C5%82%C4%85cza-co-robi%C4%87/233546de-3c4f-4734-ac3c-91130335e403
  6. gra mi się wyłącza co robić ?

gra mi się wyłącza co robić ?: gra mi się wyłącza co robić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/gra-mi-si%C4%99-wy%C5%82%C4%85cza-co-robi%C4%87/233546de-3c4f-4734-ac3c-91130335e403
  7. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

in Windows 10 Gaming
    Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  8. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  9. Mój komputer ciągle sam się wyłącza

in Windows 10 Gaming
    Mój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt...
  10. Mój komputer ciągle sam się wyłącza

Mój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt...