Windows 10: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...

Discus and support Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Krzysztof Neckarz, Nov 20, 2023.

1. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...

Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni

:)

Krzysztof Neckarz, Nov 20, 2023

2. Problem z Windows S mode

Witam,

Po kupnie laptopa Lenovo z systemem Windows 10 S mode od samego początku mam, problem z połączeniem się z domowym wifi. Laptop połączył się z wifi dosłownie na kilka sekund po czym zrywał połączenie i wyłączał internet w całym domu. Po resecie rutera internet wracał. Oddałem go do reklamacji wymienili kartę sieciową ale teraz problem powraca znów zrywa połączenie pojawia się komunikat "karta sieciowa Wifi 2 nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP" Może ktoś miał taki problem?

MichalGiese, Nov 20, 2023
  3. GracjanK Win User
    Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić zatrzymuje się przywracanie na 79% i cofa zmiany a potem przenosi mnie do Windows Recovery System. Odzyskiwanie z obrazu działa tak samo, po wejściu do systemu pokazuje się napis "Przywracanie systemu Windows nie powiodło się, nie wprowadzono żadnych zmian" i tak za każdym razem kiedy próbuje cokolwiek zrobić żeby przywrócić system. Mam Windows 11 Pro x64 na procesorze Intel Core i5 10400f na partycji GPT (GUID). Bardzo proszę o pomoc ponieważ bardzo mi zależy na tym aby to zrobić, z góry dziękuję i Pozdrawiam.

GracjanK, Nov 20, 2023
  4. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...

Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.

Carlo T.

Mam 68 lat, jestem emerytowanym inżynierem IT i już mi się nie chce walczyć z królestwem FB niejakiego Mark Zuckerberg. Nie wiem kto mnie zablokował i dlaczego. Słaba ta platforma FB w zakresie informatycznym jest - ja tak to oceniam.

Jednak powiem ci, żę ja mam dostęp do FB poprzez inne konto, tak więc utrudnienie nie jest wielkie. Po prostu wchodzę do FB z innego kanału informacyjnego i po wszystkim. Poza tym bez problemu używam TT oraz Istagram, zatem Mark Zuckerberg niech się o mnie nie troszczy.

Oczywiście napisałem do FB stosowne zapytanie, ale oczywiście ta już nie ma żywych ludzi. Zostały tylko komputery. Tylko pogratulować.

Pozdrowienia.

WiesławBorkowski, Nov 20, 2023
Thema:

Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...

Loading...
  1. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru... - Similar Threads - Mam podobny problem

2. Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-zalogowa%C4%87-na-konto-i/6607f496-3c79-4842-ba8e-7911a50183fa
  3. Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa

in Windows 10 Software and Apps
    Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-zalogowa%C4%87-na-konto-i/6607f496-3c79-4842-ba8e-7911a50183fa
  4. Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa

in Windows 10 Drivers and Hardware
  5. Asus APTIO SETUP UTILITY wyświetla się po włączeniu laptopa

Asus APTIO SETUP UTILITY wyświetla się po włączeniu laptopa: Mój laptop po włączeniu wyświetla tylko APTIO SETUP UTILITY. Oglądałam kilka poradników na YT i w każdym jest to Launch CSM, niestety ja tego nie mam w żadnej z opcji do wybrania...
  6. Asus APTIO SETUP UTILITY wyświetla się po włączeniu laptopa

in Windows 10 Gaming
    Asus APTIO SETUP UTILITY wyświetla się po włączeniu laptopa: Mój laptop po włączeniu wyświetla tylko APTIO SETUP UTILITY. Oglądałam kilka poradników na YT i w każdym jest to Launch CSM, niestety ja tego nie mam w żadnej z opcji do wybrania...
  7. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

in Windows 10 Gaming
    Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z...
  8. Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.

Witam, od paru dni borykam się z problemami z niebieskim ekranem śmierci.: Potrzebuję pomocy poniżej podsyłam zrzuty ekranu z...
  9. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...

in Windows 10 Gaming
    Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni...
  10. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru...: Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni...