Windows 10: Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.

Discus and support Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Nie mogę ponownie zainstalować systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.O to potwierdzenie:Być może ten obraz wyświetli się jako ": NOT FOUND", ale ten... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Agata Wilczyńska1, Apr 15, 2025.

1. Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.

Nie mogę ponownie zainstalować systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.O to potwierdzenie:Być może ten obraz wyświetli się jako ": NOT FOUND", ale ten obraz przedstawia to, że procesor Intel Core i5-7300U @2.60 GHz niby nie jest obsługiwany w tej wersji, chociaż wcześniej ten procesor BYŁ obsługiwany w tej samej wersji i wszystko działało normalnie.Dane techniczne:CPU: Intel Core i5-7300U @2.60 GHzMagazyn: 476 GB, w tym 395 GB wolnego miejscaRAM: 8 GB DDR4Próbowałem wiele razy, ale to na nic. Być może od tej pory jak zainstalowałem Windowsa 11 Pro 23H2, to liczba aktualizacji przerosła proceso

:)

Agata Wilczyńska1, Apr 15, 2025

2. Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.

Witam mam problem z odzyskiwaniem systemu Windows 10. wyskakuje mi następujący błąd:

Narzędzie Przywracanie systemu nie może wypakować oryginalnej kopii katalogu z punktu przywracania

źródło: %ProgramFiles%\WindowsApps
    Miejsce docelowe: AppxStaging

Wystąpił nieokreślony bląd podczas przywracania systemu. (0x8007045b)

TheDark316, Apr 15, 2025
  3. Jak zmienić windows 11 pro na home?

Mam windows 11 pro ale myślę o zrobieniu nowego komputera. Kupiłem licencję windows 11 home. Obie w wersji retail.

I teraz takie pytanie: czy mogę przenieść licencję z tego komputera na nowy (żeby mieć windows 11 pro) a na tym komputerze zmienić system na windows 11 home i aktywować nowym kluczem?

I jak mogę to zrobić?

Piotr Marcyniuk, Apr 15, 2025
  4. DaveM121 Win User

Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.

Jak zmienić windows 11 pro na home?

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć, jestem Dave, pomogę ci w tym.

Jedyną metodą przejścia z systemu Windows 11 Pro do Home jest wykonanie kopii zapasowej wszystkich plików osobistych na innym dysku, utworzenie bootowalnego dysku USB z systemem Windows 11, a następnie użycie go do czystej instalacji systemu Windows 11 Home, nie ma innej działającej metody przejścia z wersji Pro na Home.

Kliknij ten link:
    https://www.microsoft.com/pl-pl/software-downlo...
    aby pobrać narzędzie Media Creation Tool (kliknij Pobierz narzędzie teraz), dzięki czemu możesz utworzyć rozruchowy dysk flash USB (min. 8 GB) za pomocą tego narzędzia

Następnie uruchom komputer z właśnie utworzonego nośnika instalacyjnego (zmień kolejność rozruchu w systemie BIOS), aby rozpocząć instalację systemu Windows 11

DaveM121, Apr 15, 2025
Thema:

Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.

Loading...
  1. Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2. - Similar Threads - Mam problem ponowną

2. Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.

in Windows 10 Gaming
    Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.: Nie mogę ponownie zainstalować systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.O to potwierdzenie:Być może ten obraz wyświetli się jako ": NOT FOUND", ale ten obraz przedstawia to, że procesor Intel Core i5-7300U @2.60 GHz niby nie jest obsługiwany w tej wersji, chociaż wcześniej ten...
  3. problem z dźwiękiem w słuchawkach

in Windows 10 Software and Apps
    problem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach...
  4. Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11

in Windows 10 Gaming
    Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11: Windows mi sám odinštaluje programi a Driveri hocikedy po reštarte alebo po vypnúťi .Vie sa sám zapnúť dá uinstal a znova sa vypneBola vymenená zakladna doska aj RAM pamäť, disky,procesor a problém ďalej pretrváva.Tiež aktualolizovani Bios....
  5. Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11

Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11: Windows mi sám odstraňuje programi a Driveri hocikedy po reštarte alebo po vypnúťi .Vie sa sám zapnúť dá uinstal a znova sa vypneBola vymenená zakladna doska aj RAM pamäť, disky,procesor a problém ďalej pretrváva.Tiež aktualolizovani Bios....
  6. Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11

in Windows 10 Gaming
    Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,...
  7. Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11

Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,...
  8. Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.: Witam mam problem z odzyskiwaniem systemu Windows 10. wyskakuje mi następujący błąd:Narzędzie Przywracanie systemu nie może wypakować oryginalnej kopii katalogu z punktu przywracaniaźródło: %ProgramFiles%\WindowsAppsMiejsce docelowe: AppxStagingWystąpił nieokreślony bląd...
  9. Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.

in Windows 10 Gaming
    Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.: Witam mam problem z odzyskiwaniem systemu Windows 10. wyskakuje mi następujący błąd:Narzędzie Przywracanie systemu nie może wypakować oryginalnej kopii katalogu z punktu przywracaniaźródło: %ProgramFiles%\WindowsAppsMiejsce docelowe: AppxStagingWystąpił nieokreślony bląd...
  10. Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.