Windows 10: MASA ÜZERİNDE BELGELER KENDİLİĞİNDEN YERİ DEĞİŞİYOR
Discus and support MASA ÜZERİNDE BELGELER KENDİLİĞİNDEN YERİ DEĞİŞİYOR in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Selam. Masa üzerine bir belge kaydettiğimde, o an olduğu yerde kalıyor. Fakat aynı belgenin adında bir değişiklik yaptığımda kendiliğinden masa... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Oğuz_416, Jan 8, 2025.
Thema:
MASA ÜZERİNDE BELGELER KENDİLİĞİNDEN YERİ DEĞİŞİYOR
Loading...
-
MASA ÜZERİNDE BELGELER KENDİLİĞİNDEN YERİ DEĞİŞİYOR - Similar Threads - MASA ÜZERİNDE BELGELER
-
Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar
in Windows 10 GamingWindows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar: Şu anda Windows Güvenliği üzerinde iki farklı hata yaşamaktayım. İlki çekirdek yalıtımı altındaki bellek bütünlüğünü bir türlü açamıyorum. Burada izlemem gereken yol nedir acaba?İkincisi ise eskiden Windows Güvenliği içerisnde Virüs ve Tehtid Koruması başlığı vardı artık yok.... -
Windows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar
in Windows 10 Software and AppsWindows Güvenliği Üzerinde 24H2 Güncellemesi Sonrası Sorunlar: Şu anda Windows Güvenliği üzerinde iki farklı hata yaşamaktayım. İlki çekirdek yalıtımı altındaki bellek bütünlüğünü bir türlü açamıyorum. Burada izlemem gereken yol nedir acaba?İkincisi ise eskiden Windows Güvenliği içerisnde Virüs ve Tehtid Koruması başlığı vardı artık yok.... -
MASA ÜZERİNDE BELGELER KENDİLİĞİNDEN YERİ DEĞİŞİYOR
in Windows 10 GamingMASA ÜZERİNDE BELGELER KENDİLİĞİNDEN YERİ DEĞİŞİYOR: Selam. Masa üzerine bir belge kaydettiğimde, o an olduğu yerde kalıyor. Fakat aynı belgenin adında bir değişiklik yaptığımda kendiliğinden masa üzerinde sıralıyor belgeyi. Görünüm ayarlarında" simgeleri otomatik düzenle" aktif değil. Ayrıca yine görünüm ayarlarında "simgeleri... -
PlayStation joystick in tutma yeri sahtedir, oyun ayarlarında görünmez, bunu oynamam
in Windows 10 GamingPlayStation joystick in tutma yeri sahtedir, oyun ayarlarında görünmez, bunu oynamam: PlayStation joystick in tutma yeri sahtedir, oyun ayarlarında görünmez, bunu oynamam https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/playstation-joystick-in-tutma-yeri-sahtedir-oyun/d0617639-4e80-4443-9fa9-b45e8b5a4f27 -
PlayStation joystick in tutma yeri sahtedir, oyun ayarlarında görünmez, bunu oynamam
in Windows 10 Software and AppsPlayStation joystick in tutma yeri sahtedir, oyun ayarlarında görünmez, bunu oynamam: PlayStation joystick in tutma yeri sahtedir, oyun ayarlarında görünmez, bunu oynamam https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/playstation-joystick-in-tutma-yeri-sahtedir-oyun/d0617639-4e80-4443-9fa9-b45e8b5a4f27 -
Windows arama çubuğum kendiliğinden kapanıyor.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows arama çubuğum kendiliğinden kapanıyor.: Bir haftadır bu sorunu yaşıyorum. Windows 10 kullanıcısıyım. Windows'u ilk yüklediğimde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Arama yerine tıklıyorum, açılan pencere de hiçbir işaret, resim görünmüyor ve pencere kendiliğinden kapanıyor. Sorunu ilk yaşadığımda birkaç şey...